CHP YDK ÜYESİ ORHAN,

CHP YDK ÜYESİ ORHAN,

?CHP İKTİDARINI KURACAĞIZ?

Geçtiğimiz haftalarda gerçekleştirilen ve Kemal  Kılıçdaroğlu´nun  bir kez daha  Genel Başkanlığı kazandığı  Cumhuriyet Halk Partisi´nin  36. Olağan Kurultayı´nda  265 oy alarak Yüksek Disiplin Kurulu  üyeliğine seçilen Kayseri  İl Örgütü üyesi  Gonca Yelda Orhan, parti binasında gerçekleştirilen  basın toplantında  medya mensuplarının  karşısına çıkarak  "2019 seçim  sürecinde hep birlikte, omuz omuza yetkin kadrolarla Cumhuriyet Halk Partisi iktidarını kuracağız" Değerlendirmesinde  bulundu?

Cumhuriyet Halk Partisi´nin 36. Olağan Kurultayı´nda Muharrem  İnce´nin listesinden  girerek  265 oyla Yüksek Disiplin Kurulu  üyeliğine seçilen Kayseri  İl Örgütü üyesi  Gonca Yelda Orhan parti binasında gerçekleştirilen  basın toplantında medya mensuplarının  karşısına çıkarak geride kalan kongre sürecini değerlendirip, partisinin  2019 seçimlerine giderken belirlediği yol haritası konusunda bilgiler  verdi?                                                                                        

Orhan sözlerine kendisinin YDK üyeliğine seçilmesinde destek olanlara şükranlarını sunarak başladığı konuşmasına "Üstlendiğim bu sorumluluğun bilincindeyim. Bana güvenen, bu görevi bana layık gören herkes de bundan emindir. Partimize ve ülkemize hizmet etmek için verilen bu onurlu görevi layıkıyla gerçekleştireceğime söz veriyorum? sözleriyle devam etti.                       

Yüksek  Disiplin  Kurulu  üyesi  Orhan sözlerinin sonunda  kongrenin sonuç bildirgesinde yer alan maddelerin önemine   işaret  ederek,  "2019 sürecinde hep birlikte omuz omuza yetkin kadrolarla Cumhuriyet Halk Partisi iktidarını kuracağız. Cumhuriyet ve demokrasinin temeli olan laiklik ilkesinden taviz verilmeyecek. Ne dinin siyasallaştırılmasına,ne siyasetin dinselleştirilmesine izin verilmeyecektir. Din, vicdan ve inanç özgürlüğüne müdahalelere izin verilmeyecek, yaşamın her alanında adelet ve huzur sağlanacaktır. OHAL derhal kaldırılacak, KHK´lar yaşama ve yargı denetimine alınacak ve 15 Temmuz hain darbe girişiminde bulunan FETÖ´nün siyasi ayağı kesinlikle ortaya çıkarılacaktır" diye konuştu?

HABER: S.ERDOĞAN 



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı