CHP MİLLETVEKİLLERİNDEN ÇIKARMA

CHP MİLLETVEKİLLERİNDEN ÇIKARMA

İSTANBUL MİLLETVEKİLİ GÜRSEL TEKİN KAYSERİYE SIK SIK GELECEĞİZ

CHP Kayseri il teşkilatı saha çalışmaları kapsamında CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin başta olmak üzere 5 milletvekiliyle Kayseri il teşkilatına çıkarma yaptılar. CHP İstanbul milletvekili Gürsel Tekin Kayseri´ye sık sık geleceklerini belirterek CHP ile FETÖ´yü yan yana göstermeye çalışan kesimlerin olduğuna dikkat çekerek "Bırakın FETÖ´yle metöyle hiçbir cemaatle fıtratımız uymaz. Diye konuştu.
Basın toplantısı öncesinde konuşan il Başkanı Feyzullah Keskin, uzan zamandır saha çalışmalarına hız verdiklerini belirterek çalışmaların aynı hızda devam edeceğini söyledi. Keskin şöyle konuştu.
"iki günlük yapılacak Çalışmalarda amacımız, sorunların yerinde tespit edilmesi, raporlaştırılarak Genel Merkeze iletilmesi ve parti politikalarının direkt halka ifade edilmesidir. Kayseri´nin çok fazla sorunu var , bunu esnaf ziyaretlerinde daha net göreceğiz. Kayseri özellikle işini bilir mantığıyla hareket ettiği için devlette hak ettiği yatırımları alamadığını görüyoruz" dedi.
CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin de Kayseri´de bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bundan sonraki süreçte sık sık gelmeye devam edeceklerini söyledi. Tekin CHP ile FETÖ´yü yan yana göstermeye çalışan kesimlerin olduğuna değinerek şöyle konuştu. "Bırakın FETÖ´yle metöyle hiçbir cemaatle fıtratımız uymaz. Biz, itiraz kültüründen gelmişiz. Biz, babamıza itiraz ediyoruz, biz liderimize itiraz ediyoruz, biz nasıl olur da bir kişiye tabi olabiliriz. Onun için bu çamur bizim üzerimizde durmaz." dış politika konusuna da değinen Tekin "İslam coğrafyasında oluşabilecek sorunlarda ilk başvurulacak iki ülke vardı; biri Türkiye, biri Mısır. Şu anda Türkiye hangi konumda biliyor musunuz? Sayın Erdoğan için bağırıyorlardı; Dik Dur Eğilme. Haydi dik durun. 18 kardeşimiz şehit oldu, 3 subay kardeşimiz kayıp, nerede olduğu belli değil. Süleyman Şah Türbesini gece yarısı kulübe gibi taşıdınız, nerede olduğu belli değil. Hangi ecdadınıza sahip çıkacaksınız, kime dik duracaksınız´ Kadere bak, bunlar bize ´Komünistler Moskova´ya´ diyordu. Maşallah şimdi bakıyorum, Moskova´yı yol bellediler. Dedi.
Toplantıda ayrıca Kayseri Milletvekili Çetin Arık, İstanbul Milletvekili Enis Berberoğlu, Adana Milletvekilleri Zülfikar İnönü Tümer ve Aydın Uslupehlivan ile Parti Meclisi Üyesi Gamze Taşçıer de gündeme dair konular hakkında açıklama yaptılar
HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı