CHP MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. SEMA KARAOĞLU,

CHP MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. SEMA KARAOĞLU,

MELİKGAZİ´DE HERKESİN SOFRASI DOLU OLACAK

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Sema Karaoğlu, ilçedeki iş, aş ve ekonomik sorunların önde geldiğine dikkat çekerek, ?İş, aş ve ekonomik sorunlarını çözecek projelerimizle Melikgazi´de yaşayan herkesin sofrası dolu dolacak.? dedi.

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Sema Karaoğlu, seçim çalışmalarına çarşı esnafını ziyaret ederek devam etti. Esnafın sorunlarını dinleyen Dr. Karaoğlu, iş yapamaz hale gelen esnafa projelerini anlatarak esnafın yüzünü güldürdü.

Dr. Sema Karaoğlu´nun bir sonraki durağı Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Kayseri Şubesi ziyareti oldu. Dernek Başkanı Osman Yozgat ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle görüşen Dr. Karaoğlu, her mahalleye amatör kulüp kuracaklarını ve TÜFAD ile ortak projeler geliştirerek, mahallelerde futbola ilgi duyan gençleri yetiştirmek istediklerini belirtti.

Sonrasında mahalle ziyaretlerini sürdüren Dr. Karaoğlu, beraberindeki Meclis Üyesi Adayları ve gönüllülerle birlikte seçmene bildiri dağıtıp, projelerini anlattı.

Gece-gündüz demeden seçmenle buluşmaya devam eden Dr. Sema Karaoğlu, Esentepe Mahallesinde ev toplantısına katıldı. Toplantıya katılan seçmene kendini tanıtan Dr. Karaoğlu, her mahalleye hizmet için ortak projeleri hayata geçireceklerini ve Melikgazi´yi sorunsuz hale getirmek istediklerine vurgu yaptı.

İlçenin en büyük sorununun ülkenin 3 büyük sorunuyla aynı olduğuna dikkat çeken Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Sema Karaoğlu, ?İş, aş ve ekonomik sorunlar halkı kara kara düşündürüyor. Sabahları evinden iş bulmak ümidiyle çıkan insanlar iş bulamadan evine dönmek zorunda kalıyor! Eve geliyor kuru ekmekten başka bir şey yok! Hayat pahalılığı ve artan borçları nasıl ödeyeceğini düşünen bu insanlar çaresizce yarından bir umut bekliyor! Cebinde parası olmadan bir insan nasıl yaşayabilir? Hadi kendisi bir şekilde karnını doyurdu diyelim eşi, çocukları nasıl yaşayacak? Durumu hiç de dramatize etmiyorum, seçim kampanya sürecimde gözlediğim ve çektiğim net fotoğrafları anlatıyorum. İnsanların hali içler acısı. Giderek derinleşen ekonomik krizin faturasını ödemek zorunda kalan yoksul yurttaşlarımızı görmezden gelemeyiz. İnşallah biz hayat geçireceğimiz projelerimizle iş, aş ve ekonomik sorunlara derman olacağız. Melikgazi´de yaşayan herkesin sofrası dolu olacak. Eşit hizmet anlayışımızla birlikte, tüm Melikgazililerin kazanlarını sevgimizi katarak kaynatacağımız. Gençlere eğitim, kadınlara istihdam, işsizlere istihdam ve pahalılıkla mücadele eden halkımıza da ekonomik fiyatlarla ürünler sunacağız. Halkkart projelerimizle bunu başaracağız. Halkkart ile bu kooperatiflerden alınan ürünler halk marketlerde satılacak. Halkkarta sahip olan her Melikgazi vatandaşı anlaşmalı kuruluşlardan yüzde 35´e kadar indirim alabilecek. Böylelikle hem esnafımız iş yapar hale gelecek, hem de ekonomik sıkıntı yaşayan halkımız rahat bir nefes alacak.? İfadelerini kullandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı