CHP MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. SEMA KARAOĞLU,

CHP MELİKGAZİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI DR. SEMA KARAOĞLU,

"ÇANAKKALE´Yİ GEÇİLMEZ KILAN KARARLILIĞIMIZDIR"

Millet İttifakı Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Sema Karaoğlu, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla yayımladığı mesajında, ?Çanakkale´yi geçilmez kılan, bu milleti yenilmez yapan ve kardeşliğimizi dağılmaz duruma getiren birlikte yaşama ideali ve kararlılığımızdır? dedi.

CHP Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Sema Karaoğlu, Kayseri Kartal Hava Şehitliğinde organize edilen etkinliğe katıldı.

Çanakkale Deniz Zaferi´nin öneminin çok büyük olduğunu hatırlatan Dr. Sema Karaoğlu, ?Bugün bu topraklar üzerinde bayrağımız dalgalanıyorsa, atalarımızın orada kanını ve canını vermesiyle olmuştur.? Dedi.

CHP Melikgazi Belediye Başkan Adayı Dr. Sema Karaoğlu, sözlerine şöyle devam etti: ?18 Mart 1915 kahramanlık tarihinin en onur verici, en parlak sayfalarından biridir. Bu zafer, tüm işgal devletlerine ulusun bölünmez bütünlüğünü kabul ettirmekle kalmamış, yeniden uyanışın ilk ışıkları olmuştur. Milletimizin imkansızlıkları yenecek derecedeki vatan sevgisi, dünyaya ?Çanakkale Geçilmez´ dedirtmiştir. Çanakkale´yi geçilmez kılan, bu milleti yenilmez yapan ve kardeşliğimizi dağılmaz duruma getiren birlikte yaşama ideali ve kararlılığımızdır. Dünyada bir örneği daha bulunmayan, yüce halk ile kahraman ordumuzun büyük fedakarlıklarla kazandığı bu zaferin önemi gençlerimize ve gelecek nesillere yeterince anlatılmalıdır. Çanakkale, Türklerin bağımsızlığı için nasıl destan yazdığını, vatana, bayrağa inanca olan bağlılığını tüm dünyaya gösterdiği yerdir. Atalarımız Çanakkale´de vatanı için canlarını vererek tarih yazmıştır. Bugün bu topraklar üzerinde bayrağımız dalgalanıyorsa, atalarımızın orada kanını ve canını vermesiyle olmuştur. Mutlaka her vatandaşımızın Çanakkale´yi ziyaret edip, bu vatanın hürriyetinin bedelinin neyle ödendiğini görmesi gerekiyor. Melikgazi Belediyesi olarak düzenleyeceğimiz kültür turunda Çanakkale gezimiz ile vatandaşlarımıza atalarımızın tarih yazdığı mekanları görme imkanı sağlayacağız. 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü 104. yıl dönümünde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal eden tüm kahramanlarımızı ve vatanını canından aziz bilen tüm şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet, şükran ve minnetle anıyorum.? dedi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı