CHP KOCASİNAN KONGRESİNİ YAPTI

CHP KOCASİNAN KONGRESİNİ YAPTI

YENİ BAŞKAN MAZHAR OĞUZ ÖZSOY OLDU

Cumhuriyet Halk Partisi Kocasinan İlçe Teşkilatı Olağan Kongresini yaptı. Mevcut başkan Abdullah Üçgül aday olmazken Kongreye tek listeyle giren Mazhar Oğuz Özsoy, CHP Kocasinan ilçe başkanlığına seçildi.
Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonunda gerçekleştirilen Kongrenin divan Başkanlığını Esef Özkan yaptı. Kongreye ayrıca CHP İl Başkanı Mustafa Ayan, Melikgazi İlçe Başkanı Asef Türkdönmez, Talas İlçe Başkanı Yalçın Mağden ile partililer katıldı. Kongrede ilk olarak saygı duruşunda bulunuldu ardından istiklal marşı okundu. Daha sonra mevcut Başkan Abdullah Üçgül tarafından faaliyet ve mali raporlar okunarak üyelerin ibrasına sunuldu.
Kongrede söz alan CHP Kocasinan eski İlçe Başkanlarından Seyit Bektaş, Dinçer Erdem, 25.dönem Milletvekili adayı Aşkın Genç ve eski il başkanlarından İmdat Şimşek birer söz alarak parti içerisinde yaşanan sıkıntıları değerlendirdiler ve alınması gereken önlemleri paylaştılar.
Kocasinan eski ilçe başkanı Seyit Bektaş, konuşmasında geçtiğimiz günlerde il başkanı Mustafa Ayan´ın Cumhurbaşkanı´na hakaretten ceza aldığını ve partililerin destek vermediğini belirtti. il başkanın yargılandığı bir süreçte ne il teşkilatından nede genel merkez destek gelmediğini belirten Bektaş, bugün ki kongremize bakın partililerimizin üzerine ölü toprağı serilmiş dedi.
Daha sonra seçimlere geçildi. Tek listeyle seçime giden Mazhar Oğuz Özsoy yeni başkan seçildi. Yeni başkan Özsoy konuşmasında Bizim yönetimimiz ayrıştırıcı değil, birleştirici olacak. Çünkü ağır bir sorumluluk aldığımızın farkındayız. Ben İnanıyorum ki mahalle delegelerimiz dün olduğu gibi bugünde yanımızda olacak. Bundan şüphem yok. Bu yolda asla yalnız yürümeyeceğiz. Hiçbir şeye ihtiyacımız yok. Yalnız bir şeye ihtiyacımız var. Çalışkan olmak diyen ulu önder Atatürk´ün yolunda Kocasinan ilçemiz için azim ve inançla çok çalışacağız. He zaman yanınızda olmaya sizin sesiniz, nefesiniz yüreğiniz olmaya devam edeceğim. Ülkemizin içinde bulunduğu zor koşullar hepimizin malumudur. Bu zor şartlarda ülkemizi aydınlık yarınlara çıkartabilmek için partimiz ve partililerimizin her zamankinden daha çok çalışmaya, sevgiye, beraberliğe ve sağduyuya ihtiyaç vardır. Dedi.
Haber:Süleyman Erdoğan



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı