CHP KOCASİNAN İLÇE BAŞKANI ÖZSOY

CHP KOCASİNAN İLÇE BAŞKANI ÖZSOY

GÜVEN TAZELEYEREK DEVAM ETMEK İSTİYOR

Cumhuriyet Halk Partisi Kocasinan ilçe Başkanı Mazhar Oğuz Özsoy  03 Aralık 2017 tarihinde gerçekleştirilmesi planlanan ilçe kongresinde güven tazeleyerek  yoluna devam etmek için  bir kez daha aday  olduğunu açıkladı? Özsoy adaylığını kamuoyuna duyurduğu basın  toplantısında ?2019 yılında halkın iktidarını kurmak için hep birlikte kardeşçe el ele vererek çalışmaya talibim?  ifadesini  kullandı?

İlçe  Başkanlığı hizmet binasında bası toplantısı gerçekleştiren Chp Kocasinan İlçe  Başkanı Mazhar Oğuz Özsoy  İl Başkanı Feyzullah Keskin´inde  hazır bulunduğu  basın toplantısında başkanlık koltuğu  için  yeniden aday olduğunu açıkladı?

Melikgazi ilçe Başkanı İbrahim Kaan ve eski milletvekillerinden Şevki Kulkuloğlu´da  destek verdiği mevcut başkan  Özsoy ?İki yıl önce devraldığım başkanlık görevini yeniden önemli bir sorumluluk almak ve önümüzdeki süreçte sizlere yeniden hizmet etmek ve gelecek seçimlerde Cumhuriyet HalkPpartisini iktidara taşımak için adayım? İki yıl önce tamda bugün bizlere güvendiniz, onurlandırdınız ve ilçe başkanlığına layık gördünüz ilk gün ki heyecanla yerelde ve genelde Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşımak için örgütümüzle birlikte sokak sokak, kapı kapı,çalıştık yine aynı heyecanla 2019´da halkın iktidarını kurmak için hep birlikte kardeşçe el ele vererek çalışmaya talibim.? İfadesini kullandı?

Özsoy´un adaylığını  açıladığı  toplantıda konuşan İl Başkanı Keskin´de ?İki aya yakındır partimizde delege seçimi ile başlayan kongre sürecimiz ilçe kongreleriyle devam etmektedir.17 Aralık´da tamamlanacak  kongrelerin ardından Ocak ayının ikinci haftasında il kongresini yaparak kongrelerimizi tamamlayacağız? değerlendirmesinde  bulundu?

 

HABER :SÜLEYMAN ERDOĞAN

 



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı