CHP-İYİ PARTİ İTTİFAKI,

CHP-İYİ PARTİ İTTİFAKI,

BÜYÜKKILIÇ´IN KARŞISINA ATAŞ´I ÇIKARTACAK

İyi Parti Kayseri İl Başkanı Süleyman Bozkurt haber ekibimize yaklaşan 31 Mart ?Mahalli İdareler Seçimleri´ ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede Millet İttifakı doğrultusunda Cumhuriyet Halk Partisi´nin Kayseri´de Büyükşehir Belediyesi için aday çıkarmayacağını belirterek ?Millet İttifakı´nın Büyükşehir adayı İyi Parti Milletvekili Dursun Ataş olacak? ifadesini kullandı.

İyi Parti Kayseri İl Başkanı Süleyman Bozkurt haber ekibimize yaklaşan 31 Mart ?Mahalli İdareler Seçimleri´ ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi´nin Kayseri´de Büyükşehir Belediyesi için aday çıkarmayacağını belirten İl Başkanı Bozkurt Millet İttifakı´nın Büyükşehir Belediyesi için İyi Parti Milletvekili Dursun Ataş´ı aday göstereceğini açıklayarak şunları kaydetti

?Millet İttifakı´nın Kayseri ile ilgili olan görüşmeleri prensipte bitti ama bir protokol imzalar kaldı. O da kısa bir sürede halledilecek. Büyükşehir Belediyesi için bizim adayımızın çıkacağı CHP´nin aday çıkarmayacağı kesinleşmiş durumda. Biz geçen haftalarda 4 ilçe de adaylarımızı açıkladık. Talas, Pınarbaşı, Yahyalı, Develi´de bizim adaylarımız toplumda teveccüh ile karşılanacak. İyi ki bu isimleri aday göstermişiniz diyecekler diye biz ön görü vaat etmiştik. Talas´ta açıkladığımız kurucu ilçe başkanımız Osman Haymana, Develi ?de Ali Ağca, Pınarbaşı ?da Cuma Sağlam bu arkadaşlarımız hem Kayseri kamuoyu, hem de ilçelerde teveccüh ile sevgi ile karşılandılar. Bugün de İncesu adayımızı belirledik İncesu adayımızı birkaç gün içerisinde resmi olarak da açıklayacağız. İncesu adayımız Sayın Mustafa İlmek´tir. Bizim İncesu iyi parti adayımız bu vesile ile hem Mustafa beye hem de diğer adaylarımıza hayırlı olsun diyorum. Bundan sonraki süreçte Felahiye ve Özvatan adaylarımızı açıklayacağız. Kocasinan adayımızı da açıklayacağız ve nihayetinde büyükşehir adayımızı açıklayacağız. Büyükşehir ile ilgili kamuoyuna açıklayacağız malum bizim genel merkezimize başvuruda bulunan bir isim var. Enerji Bakanlığı bürokratlarından Sayın Ahmet Muhtaroğlu başvurusu var. Ancak parti tabanın ve genel başkan yardımcılarımızın mevcut millet vekilimiz Dursun Ataş´ı aday gösterme gibi bir niyetleri var. Buda genel merkezimizce değerlendirecektir. Bu değerlendirmenin uzun süreceğini zannetmiyorum kısa sürede büyükşehir adayımız belli olacaktır??

HABER: Ceyhun ÜSTEN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı