CHP İL BAŞKANI ÜMİT ÖZER: ?ÇAMUR AT İZİ KALSIN MANTIĞINA KARŞIYIZ?

CHP İL BAŞKANI ÜMİT ÖZER: ?ÇAMUR AT İZİ KALSIN MANTIĞINA KARŞIYIZ?

CHP İl Teşkilatı, KTO Meclis Üyesi Abdullah Kemal Zorlu´nun Osmanlı Sokağı ile söylediği sözlere tepki göstermek için Osmanlı Sokağında bir araya geldi.

Esnaflarla birlikte bir açıklama yapan CHP İl Başkanı Ümit Özer,? Biz her daim esnafımızın yanındayız, halkımızın yanındayız. Bazı söylentiler ya da dedikodular çıkarırken, çamur at izi kalsın mantığına şiddetle kınıyoruz? ifadesini kullandı?

CHP İl Teşkilatı, KTO Meclis Üyesi Abdullah Kemal Zorlu´nun Osmanlı Sokağı ile söylediği sözlere tepki göstermek için Talas Osmanlı Sokağında bir araya geldi.

  Osmanlı Sokağındaki esnaflarla birlikte bir açıklama yapan CHP İl Başkanı Ümit Özer;  Böyle yerleri artırmak gerekirken nedense bu tip söylemlerle karşılaşmak bizleri çok ama çok üzüyor, diyerek şunları kaydetti. ?Bugün burada esnaf arkadaşlarımızla bir aradayız. Son dönemlerde basında Osmanlı Sokağıyla ilgili çıkan söylemlere tepki için buradayız. Biz her daim esnafımızın yanındayız, halkımızın yanındayız. Burada ailelerde yaşıyor. Bazı söylentiler ya da dedikodular çıkarırken, çamur at izi kalsın mantığına karşıydık. Bundan sonra da karşı olacağız. Esnaflarımızla az önce güzel bir sohbetimiz oldu. Acı olan halen ruhsatlarının olmamasıdır. Yaklaşık 7 yıldır burada işletmecilik yapıyorlar. Ama ruhsatlar konusunda belediye başkanından sanırım sözlerini almışlar. Umuyoruz ki bir an önce ruhsatlarına kavuşurlar. Burası gerçekten bir aile ortamı gibi. Burası Kayseri´nin en sosyal bölgesidir. Üniversite şehriyiz diyoruz, ama sosyalleşme açısından zayıfız diyoruz. Böyle yerleri artırmak gerekirken nedense bu tip söylemlerle karşılaşmak bizleri çok ama çok üzüyor. ?

CHP Talas İlçe Başkanı Serdar Altuner ise; meclis üyesi Abdullah Kemal Zorlu´ya tepki göstererek şunları söyledi.

 ?KTO Meclis Üyesi Abdullah Kemal Zorlu´nun ?Osmanlı Sokağı Fuhuş yuvası oldu´ yönündeki sözlerine tepki göstermek için burada toplandık. Hiç kimsenin kendileri gibi düşünmeyen, yaşamayan insanları düşüncelerinden ve yaşam tarzlarından dolayı yargılama hakkı yoktur. Sizin gibi düşünmeyen, yaşamayan herkesi suçlu görmek, bir takım mesnetsiz ithamlarla yargılamak çağdışı yaklaşımdır. Ali Saip Paşa Caddesi Kayserili hemşerilerimizin güvenle giriş çıkış yaptığı, ailecek zaman geçirdiği tarihi bir sokaktır. Bununla birlikte işini hakkıyla yapan, alının teri ile para kazanan tarihe ve turizme hizmet eden birbirinden değerli esnaflarımızın yer aldığı önemli bir yaşam alanıdır. KTO´da yer alan meclis üyesi bıraksın dayanaksız iddialarla sokaktaki esnafla ve aileleri suçlayacağına kendi odasının sorunları ile ilgilensin. Burada işini hakkıyla yapan esnaflarımızı zan altında bırakan bu açıklamanın düzeltilmesini bekliyoruz. Sayın Zorlu´nun Osmanlı halkı ve esnafından özür dilemesini bekliyoruz. ?

  Osmanlı sokağındaki esnaflar ise KTO Meclis Üyesi Abdullah Kemal Zorlu´nun açıklamalarını böylesine talihsiz bir açıklamanın tüm Talas´a atılan bir leke olduğunu belirtirken Zorlu´nun başta Talas halkı olmak üzere esnaflardan özür dilemesi gerektiğini söylediler.

HABER: ÖZGÜR AYDOĞDU



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı