CHP İL BAŞKANI ÖZER,

CHP İL BAŞKANI ÖZER,

?İKTİDARININ ATEŞİNİ ERCİYES´TE YAKACAĞIZ?

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ümit Özer parti binasında düzenlediği basın toplantısında 27-28 Nisan tarihleri arasında Erciyes´te gerçekleştirilecek  olan ?İl Başkanları Toplantısı´ hakkında bilgi verip;  CHP Kocasinan İlçe Başkanı Oğuz Özsoy´un  milletvekilliği aday adaylığı için görevinden  istifa  ettiğini  duyurdu?  İl Başkanı Özer? Cumartesi günü Erciyes´te İl Başkanları Toplantımızı gerçekleştireceğiz. Bu toplantıyla halkın iktidarının ateşini Erciyes´ten yakacağız, buna yürekten inanıyorum? ifadesini  kullandı?

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Ümit Özer parti binasında düzenlediği basın toplantısında Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu´nun 27-28 Nisan tarihlerinde Erciyes´te gerçekleştirilecek olan  İl Başkanları Toplantısı  için  Cuma günü  ilimize geleceğini  duyurarak ?27-28 Nisan tarihlerinde Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu Kayserimize geliyor. Onun başkanlığında İl Başkanları Toplantımızı burada yapacağız. Kendisi yarın saat 16:00-16:30 gibi Kayseri´ye gelmiş olacak. Cumartesi günü Erciyes´te İl Başkanları Toplantımızı gerçekleştireceğiz. Bu toplantıyla halkın iktidarının ateşini Erciyes´ten yakacağız, buna yürekten inanıyorum? değerlendirmesinde   bulundu?

İl Başkanı Özer  ayrıca CHP Kocasinan İlçe Başkanı Oğuz Özsoy´da milletvekilliği aday adaylığı için  ilçe başkanlığı görevinden istifa ettiğini açıkladı?

Basın  toplantısında İl Başkanı  Özer´e refakat  eden  Özsoy´da söz konusu karara  dair yaptığı değerlendirmede ?Örgütümüzün takdirine güvenerek, ülkemizin ve çocuklarımızın geleceği için vereceğimiz mücadeleyi sürdürmek için, onurlu, adile ve özgür bir Türkiye yolunda mücadelemi sürdürmek için 24 Haziran 2018´de yapılacak genel seçimlerde CHP Kayseri milletvekili aday adayı olmak için 2. dönemini yürütmekte olduğum Kocasinan İlçe Başkanlığı´ndan istifa ediyorum? şeklinde konuştu?



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı