CHP İL BAŞKANI KESKİN:

CHP İL BAŞKANI KESKİN:

?HAİN TERÖR ÖRGÜTÜ İLE YAN YANA GELEMEYİZ? ...

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Feyzullah Keskin parti il binasında basın toplantısı gerçekleştirerek gündemi değerlendirdi? Keskin kimden gelirse gelsin darbelerin bu ülkeye zarar vereceğinin belirtip, OHAL´in sürekli uzatılmasını doğru bulmadıklarını vurgulayarak ? Bizim hain terör örgütüyle hiçbir zaman ilgimiz olamaz onlarla yan yana gelmeyiz? ifadesini kullandı?
Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Feyzullah Keskin parti binasındaki makam odasında gerçekleştirdiği basın açıklamasında ülke gündeminde ön plana çıkan konuları değerlendirdi?.
Cumhuriyet Halk Partisi olarak darbelerin kimden ve nasıl gelirse gelsin bu ülkeye zarar vereceğini, faydası olmayacağını defalarca dile getirdiklerini hatırlatarak sözlerine başlayan İl Başkanı Keskin ?15 Temmuz´ da yapılan hain darbe kalkışmasında da meydanlarda, meclis de milletimiz önüne geçtik. Ama maalesef üzülerek ifade ediyorum ki 15 Temmuz´un birinci yıl dönümünde bu hain girişim Adalet ve Kalkınma Partisi´nin şovuna dönüştürülmeye çalışıldı? Türk askerini rencide edecek afişler piyasaya sürülüyor biz bunları şiddetle kınıyoruz ? değerlendirmesinde bulundu?
İl Başkanı Keskin sözlerinin devamında OHAL´in uzatılmasını doğru bulmadıklarının altını çizerek ? Olağan Üstü Hal´in sürekli uzatılması ülkemize yarar sağlamaz. Ayrıca terörle mücadelede bir yıl içerisinde çözülme kavuşturulmalıdır? ifadesini kullandı?
Sözlerinin sonunda iktidarın Cumhuriyet Halk Partisi´ni sürekli hain örgütle ilişkilendirmeye çalıştığını iddia eden Keskin ?Bu iddialar Cumhuriyet Halk partisine atılan en büyük iftiralardan biridir. Bizim terör örgütlerinin hiç biriyle ilgimiz olmaz. Cumhuriyet Halk Partisi´nin önceliği Türkiye Cumhuriyeti´nin üniter yapısını korumak ve kollamaktır. Cumhuriyet Halk Partisi´nin siyasetini beğenmeyebilirsiniz, düşüncelerini beğenmeyebilirsiniz ama partimiz bu ülke için ne gerekiyorsa bütün fedakarlıkları yapar. Bizim hain terör örgütüyle hiçbir zaman ilgimiz olamaz. Onlarla yan yana gelmeyiz. Bir an önce bu görüşlerden vazgeçmeliler? dedi?
Haber: SÜLEYMAN ERDOĞAN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı