CHP İL BAŞKANI KESKİN:

CHP İL BAŞKANI KESKİN:

?KILIÇDAROĞLU ÇARŞAMBA GÜNÜ KAYSERİ´DE OLACAK? ...

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Feyzullah Keskin parti binasında gerçekleştirdiği basın açıklamasında CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu´nun 29 Mart Çarşamba günü Kayseri´de olacağını duyurarak programı hakkında bilgiler verdi. Keskin, İsviçre´nin başkenti Bern´de terör örgütü PKK tarafından düzenlenen mitingde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a yönelik açılan pankartı da kınayarak ?Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Cumhuriyeti´nin Cumhurbaşkanıdır, makama yapılan her saygısızlık Türkiye Cumhuriyetine yapılmıştır. Bu olayı esefle kınıyorum? değerlendirmesinde bulundu?
CHP İl binasında basın karşısına çıkan il Başkanı Feyzullah Keskin, Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu´nun Kayseri programı hakkında bilgiler verdi. İl Başkanı Keskin basın toplantısı öncesinde İsviçre´nin başkenti Bern´de terör örgütü PKK tarafından düzenlenen mitingde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan´a yönelik açılan pankart kınayarak ?Recep Tayyip Erdoğan Türkiye cumhuriyeti cumhurbaşkanıdır, makama yapılan her saygısızlık Türkiye cumhuriyetine yapılmıştır. İsviçre de Türkiye cumhuriyetinin cumhurbaşkanına yönelik hiç hoş olmayan ve hiçbir Türkiye cumhuriyeti vatandaşının benimsemeyeceği ve onaylamayacağı silahlı afişten dolayı terör örgütünü ve yandaşlarını kınıyorum. Seversiniz sevmezsiniz, onaylarsınız onaylamazsınız ama Recep Tayyip Erdoğan Türkiye cumhuriyeti cumhurbaşkanıdır. Makama yapılan her saygısızlık Türkiye cumhuriyetine yapılmıştır biz bu tavrımızı daha öncesinden de Hollanda da aile bakanımıza yapıldığı zamanda koymuştuk. Sayın cumhurbaşkanına yapılan pankartı ona müsaade edenleri ve onaylayanları kınıyorum. Türkiye cumhuriyetiyle hiç kimse onuruyla gururuyla oynayacak davranışlarda bulunamaz. ? değerlendirmesinde bulundu?
Sözlerinin devamında 16 Nisan´a sayılı günler kaldığını hatırlatan İl Başkanı Keskin şunları kaydetti? ?16 Nisan´da yapılacak seçim parti seçimi değil, partiler üstü memleketi ilgilendiren, çocuklarımızı torunlarımızı Türkiye Cumhuriyeti´nin siyasi yaşamını ilgilendiren bir halk oylamasıyla karşı karşıyayız. Türk toplumunun ve Anadolu Coğrafyası´nın en önemli özelliği sevgi ve hoşgörü ile kurulmasıdır. 16 Nisan´da yapılacak olan halk oylaması yine birlikte yaşanılacaktır ama maalesef ortamın gerilmesini isteyen özellikle dış kaynaklı güçler huzurumuzu, kardeşliğimizi, birliğimizi beraberliğimizi zedeleyecek davranışlarda bulunmaktadırlar. Bu seçim bize aittir. Millet gidecek 16 Nisan´ da ?Evet ? veya ?Hayır? belirleyecektir. Türkiye´de yapılacak olan bu seçimle dış ülkelerin Türkiye´de ki yapmış oldukları oyunlara aldanmamak lazım?
İl Başkanı Keskin sözlerinin sonunda 29 Mart 2017 Çarşamba günü Kayseri´de olacak olan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun Kayseri programı hakkında bilgilendirme yaptı? ?Genel başkanımız özellikle STK temsilcileri la bir araya gelmek istiyor. Yani kararsız olan insanlara neden hayır dediğimizi anlatalım diye bu anlamda Çarşamba günü saat 11:30 da Sarız´da programız başlayacak. Belediyemizin kadın misafirhane açılışımız olacak buradan Pınarbaşı na hareket edeceğiz gün içerisinde saat 14:30 gibi il özel idare salonunda STK lar ve muhtarlarla buluşacağız biz bütün halkımızı yapılacak olan bu toplantıya davet ediyoruz. Toplantının ardından son şehidimiz Mahmut Yıldırım´ın ailesine taziyede bulunacağız buradan da 15 şehit verdiğimiz şehitler durağına uğrayıp dua ederek programımızı noktalayacağız ?
HABER: SÜLEYMAN ERDOĞAN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı