CHP GRUP BAŞKANVEKİLİ LEVENT GÖK,

CHP GRUP BAŞKANVEKİLİ LEVENT GÖK,

"TARIM ÇÖKMEK ÜZERE" ...

CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, bir dizi ziyaretler için geldiği Kayseri´de ilk olarak il başkanlığını ziyaret etti. Burada basın toplantısı düzenleyen Gök, sıfır vergi ile hayvan, buğday ithal edilmesinin çiftçiye ihanet olduğunu söyledi.

İl binasında düzenlenen basın toplantısına CHP Grup Başkanvekili Levent Gök CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık, İl Başkanı Feyzullah Keskin ve partililer katıldı.

Açıklamasında  Adalet yürüyüşünü değerlendiren Gök, milyonların, mağdurların buluştuğu bu yürüyüşü 26 Ağustos´ta adalet kurultayı ile taçlandıracaklarını söyledi. Gök şöyle devam etti.

 ?Türkiye´de adaletsizlikten yana mağdur olmuş herkesin katıldığı bu büyük ve görkemli yürüyüşümüz dünya siyasi tarihinde birinci derecede kitlesel uzun mesafeli, uzun günlere tabi yürüyüş olarak bir numaraya yükseldi. Şimdi yürüyüşümüzü 26 Ağustos tarihinde yapacağımız adalet kurultayı ile taçlandıracağız. Adalet kurultayı 5 gün sürecek. Ülkemizin kuruluşunda ve kurtuluşunda simgesel anlamı olan Çanakkale´de 26 Ağustos tarihinde başlayacağımız Adalet Kurultayı Türkiye ile bütünleştirir şekilde olacak. CHP, kurtuluş savaşını özümseyen anlayışla orada varlığını muhafaza edecek. Yapacağımız kurultay ve söyleşi de yine Türkiye´de adaletten yana hak alamayan herkes orada konuşacak. Adaletten yana kim mağdur olmuşsa herkes bu kurultay da konuşacak. Herkesi buraya bekliyoruz? dedi.

Levent Gök ayrıca çiftçinin zor durumda olduğunu belirterek şöyle devam etti:

 ?Ülkemiz büyük bir coğrafya. Bir zamanlar kendi kendine yeten ülkemiz buğday, büyükbaş, küçükbaş hayvan ithal eden ülke oldu. Kayseri´de görüştüğümüz çiftçi arkadaşlarımız sorunlarını anlattı. Giderlerle geliri karşılaştırdığımızda çiftçi kardeşlerimiz adaletsizlik içinde borçlanarak ayakta durmaya çalışıyor.?

    CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık da  AK Parti eski MKYK´da görevli  Ayhan Oğan´ın açıklamalarına tepki göstererek, ?Şehrimiz adına hicap duyuyoruz, biz utandık? dedi. Arık, Ayhan Oğan´ın, ?Şimdi biz yeni bir devlet kuruyoruz, beğenin beğenmeyin bu yeni devletin kurucu lideri Tayyip Erdoğan´dır? sözlerine tepki gösterdi. Arık, bu açıklamayı talihsizlik olarak nitelendirdi.

    Haber: Süleyman Erdoğan



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı