CHP GENEL BŞK. YRD. ÖZTÜRK YILMAZ:

CHP GENEL BŞK. YRD. ÖZTÜRK YILMAZ:

?CHP OLARAK TERÖRÜ ŞİDDETLE KINIYORUZ?

CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, Kayseri il teşkilatını ziyaret etti. Yılmaz, CHP olarak terörü en şiddetli şekilde kınadıklarını vurgulayıp, Ankara´da yapılan bombalı saldırıyla ilgili olarak da ? Bizim ülkemizin böyle bir saldırıya maruz kalması kabul edilebilir bir durum değil? ifadesini kullandı?
Chp İl Örgütü´nü ziyaretinde Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz´a CHP Kayseri milletvekili Çetin Arık´da eşlik etti.
Ziyarette konuşan CHP il Başkanı Feyzullah Keskin, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ? Genel Başkan Yardımcımız özellikle dış politika konusunda fedakarca çalışmalar sergilemiştir? değerlendirmesinde bulundu?
CHP Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz´da ülkemiz karanlık bir süreçten geçtiğini iddia ederek ? Terör almış başını gidiyor. Ankara o kadar sakin değil artık Türkiye´nin hiçbir yerinin sakin değil. Kendi vatanımızda maalesef tedirgin olduk, ağzımızın tadı kaçtı. Kendi öz yurdumuzda adım atarken iki defa düşünüyoruz. Maalesef böyle riskli ve acılı bir dönemden geçiyoruz." CHP olarak terörü en şiddetli şekilde kınıyoruz. Terörün hiçbir gerekçesi olamaz, hiçbir şey terörü meşru kılamaz. Dolayısıyla terörle gidilebilecek hiçbir yerin de olmadığını belirtmek istiyoruz. Bizim Ülkemizin böyle bir saldırıya maruz kalması kabul edilebilir bir durum değil. Ben İnanıyorum ki Türkiye´de, Türkiye´yi seven milyonlar, yurtseverler var. Biz bunu def edeceğiz. İnsan gibi yaşamak istiyoruz. Kendi yurdumuzda korkutulmak, sindirilmek ve hayat tarzımızın değişmesini istemiyoruz ve Kimsenin buna gücünün yetmeyeceğini de göstermek istiyoruz. Birlik, bütünlük içerisinde, kendi değerlerimize, kendi geleneklerimize, kendi özgürlük anlayışımıza uygun olarak, cumhuriyetin bize sağladığı bu değerleri yaşatmak istiyoruz." Dolayısıyla bugün Kayseri´de bulunmaktan çok mutluyum. Kayseri´ye resmi olarak ilk defa geliyorum daha önce iki defa daha gelmiştim. Anadolu´da çok başarı hikayesi yazan bir kent bu bağlamda sizinle gurur duyuyorum.? İfadesini kullandı?
Konuşmasında ?Dokunulmazlıklar´ konusuna da vurgu yapan Genel Başkan Yardımcısı Öztürk Yılmaz, ?Dokunulmazlıklar konusunda bizim tutumuz net . Biz, kürsü dokunulmazlığı dışında, milletvekillerinin, herkesin bütün dokunulmazlıklarının kaldırılması konusunda böyle bir şey gelirse destekleyeceğiz. Doğrusu şu, batıda kürsü dokunulmazlığı kutsal. Çünkü insanların kürsüde söylediği ve yaptığı yorumlardan dolayı sorumlu tutulmamaları gerekiyor. Onun dışındakilerin olabilir? diye konuştular?
Milletvekili Çetin Arık´da ? Sayın Genel Başkanımız Yılmaz Öztürk Bey´i partimize davet edip Türkiye´nin neresinden milletvekili adayı olmak istiyorsunuz diye sorduğunda, kendisi Ardahanlı olduğunu ve 7 Haziran da Ardahan da milletvekili seçilmemesine rağmen ben Ardahan dan seçilip geleceğim sayın Genel başkanım deme cesaretini gösterdi. Ve Ardahan milletvekili olarak bugün huzurunuzda. Kendisine Kayseri´ye ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum? diye konuştu?
Haber : SÜLEYMAN ERDOĞAN



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı