CHP CUMHURBAŞKANI ADAYI İNCE,

CHP CUMHURBAŞKANI ADAYI İNCE,

?YAKIT BİTMESİN BİRAZ DAHA ATEŞLEYİN"

CHP´nin Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce seçim çalışmaları kapsamında geldiği  ilimizde İl Başkanlığınca tertiplenen mitingde Kayserililere seslendi?   Konuşmasında  ilimiz sakinlerine seçim kampanyasına  bağış yapmaları çağrısında bulunan İnce  "Işık göründü tünelin ucunda ama yakıt bitmesin biraz daha ateşleyin. Mitingden sonra bankaya bir uğrayın? şeklinde konuşarak partililere  seçim kampanyasına maddi destek  yapma çağrısında  bulundu?

Kayseri Cumhuriyet Meydanı´nda konuşan Muharrem İnce, "Dün ekonomik büyümeyi açıkladılar. 2018´in ilk çeyreğinde 7,4 büyümüş Türkiye. İhracat 1,3 artmış, ithalat 12,7 artmış. Ortada hormonlu bir büyüme var. Gerçek bir büyüme yok. 4 Mayıs´ta başladığımız yolculuğa rozeti çıkararak başladım. Ben sadece CHP´lilerin değil 81 milyonun cumhurbaşkanı olacağım dedim. Dün Diyarbakır´da idim. Erdoğan diyor ki HDP´liler de gitmiş diyor. Diyarbakır´da AK Partili kardeşlerim de vardı. Kimseyi dışlamıyorum. Bu ülkeyi ekonomik olarak büyüteceğiz" diye konuştu?

Sözlerinin  devamında " Türkiye´yi ayağa kaldıracağız. Türkiye´nin bir dirilişe ihtiyacı var. Danıştay üyesi benim aleyhimde twit atıyor. Size söz veriyorum. Cumhurbaşkanı seçildiğimde hiçbir hakim, hiçbir savcı benim rakiplerime laf söyleyemeyecek. Onlar işini yapacak. Hakim savcı siyasete girerse doğru olmaz? değerlendirmesinde  bulundu?

 ?Erdoğan beyaz Türk, ben bu ülkenin zencisiyim. Erdoğan saraylı, ben milletin evladıyım. Az önce bir özel uçakla geldik buraya kiralıyoruz. Işık göründü tünelin ucunda ama yakıt bitmesin biraz daha ateşleyin. Mitingden sonra bankaya bir uğrayın? sözleri  ile  miting alanını dolduran Kayserililere seçim kampanyasına maddi destek yapması çağrısında bulunan  Cumhurbaşkanı  adayı İnce sözlerini  şöyle noktaladı? ?Erdoğan´ın döneminde millet kemer sıkıyordu, benim dönemimde devlet kemer sıkacak. Vakit Türkiye Vakti diye slogan yazmışlar. Ben de Erdoğan´a bir slogan buldum. Vakit Jübile Vakti. Bu seçimi gençler ve kadınlarla alacağız. 100 kadından 32´si çalışıyor. Bir kere bunu iki katına çıkaracağız. Kadının çalışmasının önündeki en büyük engel çocuk. O her mahalleye bir kıraathane açacak ya ben de her mahalleye kreş açacağım. O bedava kek diyor ya, her mahallede kreş, çocuk kreşe kadın işe gidecek. Her aileye bir ev, her eve bir maaş. Gençleri iyi eğiteceğiz, yabancı dil ve matematik öğreteceğiz. Memleketin sorunlarını yorgun adam çözemez bir taze kan çözer. Halk tipi bir Cumhurbaşkanınız olacak."



“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı