ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI ÖZHASEKİ,

ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI  ÖZHASEKİ,

BAŞKAN MEMDUH BÜYÜKKILIÇ´I ZİYARET ETTİ?

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç´ı ziyaret etti. Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, bakan Özhaseki´ye ?Bizler sizden emanet aldığımız görevle Melikgazi´mize güzel hizmetler yapmaya devam ediyoruz. İnşallah Melikgazi´mize yine hep birlikte büyük hizmetler yapacağız? dedi.

Bir dizi ziyaret ve toplantı için memleketi Kayseri´ye gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, ilk belediye başkanı olduğu ve ilk siyasete başladığı Melikgazi Belediyesini ziyaretinde  Başkan Memduh Büyükkılıç ile sohbet ederek 2018 yılı Kayseri Belediyecilik çalışmalarını değerlendirdiler.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki´nin ziyareti nedeniyle duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Memduh Büyükkılıç, ?Sayın Bakanım ilk göreve başladığınız hizmet ve referans belediyemize hoş geldiniz. Bizler sizden emanet aldığımız görevle Melikgazi´mize güzel hizmetler yapmaya devam ediyoruz. Büyükşehir Belediye Başkanlığınız döneminde; çalışma ve yatırımlarımıza vermiş olduğunuz destek ve yardımlarınızı şimdi de Çevre ve Şehircilik Bakanı olarak vermenizden dolayı sizlere şehrimiz adına teşekkür ediyorum? dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ise, Başkan Büyükkılıç´a teşekkür ederek, ?Melikgazi Belediye Başkanlığım döneminde Melikgazililere 4 yıl hizmet ettim. 1999 ile 2015 yılları arasında ise Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı olarak hep birlikte Kayseri Belediye Modelciliği ile şehrimizi bugünlere taşıyarak örnek bir şehirleşme sergiledik. Milletimize ve ülkemize hizmet etmek üzere başka görevlere davet edildik, bu davete icabet ederek hizmetimize devam ettik? dedi.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki ?Milletimizin emanetine sahip çıkarak Türkiye her gün bir önceki günden daha iyi ve güzel konuma nasıl getiririz sevdasında olduk? ifadelerini kullandı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"