ÇEVRE DOSTU KOCASİNAN,

ÇEVRE DOSTU KOCASİNAN,

GERİ DÖNÜŞÜM ÇALIŞMALARINA BİR YENİSİNİ EKLEDİ ...

?EKONOMİYE VE DOĞAYA KATKI SAĞLIYORUZ?

Kocasinan Belediyesi, yeni Ambalaj Atığı Toplama Aracını düzenlenen törenle tanıttı. Yeni araçların tanıtım törenine katılan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, hem doğal kaynakları korumak hem de ülke ekonomisine katkıda bulunmak amacıyla geri dönüşüm çalışmalarına büyük önem verdiklerini vurguladı.

Törene, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Oto Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhi Odakır ve vatandaşlar katıldı.

Programda konuşma yapan Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, bilinçli tüketimin sadece bugünler için değil gelecek nesiller için de önem arz ettiğinin farkında olarak çalışmalarını sürdürdüklerini vurguladı.

Başkan Çolakbayrakdar, ?Yaklaşık 2 yıldır KAYÇEV ile yürüttüğümüz  ambalaj atıklarının  aynı anda ayrıştırılıp toplanmasıyla  birlikte  gelmiş olduğumuz noktada  birazda ha sizlere rakamlarda vereceğim. Ekonomiye katkı vermiş ürünleri  toplayıp  ekonomiye katkı sunmuşuz.  Bu noktada   burada çalışan ekibimi tebrik ediyorum.  Bu konuda Kocasinan Belediyesi olarak yatırımlar yapıyoruz. Bu kapsamda esnaf kardeşlerimizin hem evsel hem de ambalaj atıklarını birebir yerinden toplanması için yeni Ambalaj Atığı Toplama Araçlarımızın tanıtımını yapıyoruz. Sadece Yeni Sanayi esnafımıza hizmet verecek olan yeni araçlarımızla, ekonomiye ve doğaya katkı sağlayacağız ? ifadelerini kullandı. Kocasinan Belediyesi´nin bir yılda 10 bin ton atık topladığını ve ekonomiye yaklaşık olarak 4 Milyon 100 bin TL doğrudan katkı sağladığını ifade eden Başkan Çolakbayrakdar, ?Kocasinan Belediyesi´nin geri dönüşümde yaptığı projeler Türkiye´ye örnek olmuştur? dedi

Oto Sanatkarlar Odası Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhi Odakır ise Kocasinan Belediyesi´nin her zaman esnafın yanında olduğu için Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar´a teşekkür ederek, ? Esnaf dostu Kocasinan Belediyemiz yeni bir projeyi hayata geçirdi. Yeni projeyi gönülden destekliyoruz. Çünkü; en büyük atığı meslek olarak oto sanayi esnafı oluşturuyor? diye konuştu.

Vatandaşlar tarafından yoğun ilgi gören yeni araçların tanıtım töreninde Kocasinan Belediyesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren ve kısa adı KAYÇEV olan Çevre Teknolojiler ve Enerji San. Tic. A.Ş´nin geri dönüşümle ilgili yapılan çalışmaları sergilendi. Kocasinan Akademi´de eğitim gören öğrenciler de esnaflara geri dönüşümün önemini anlatan broşürler dağıttı.



SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"