ÇELİK`TEN MİLLETVEKİLLERİNE BRİFİNG

ÇELİK`TEN MİLLETVEKİLLERİNE BRİFİNG

Ak Parti Kayseri Milletvekilleri Yaşar Karayel ve İsmail Tamer, Kocasinan Belediye Başkanı Mustafa Çelik’i ziyaret ederek, çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Ak Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve İlçe Başkanı Muammer Kılıç`ın da katıldığı konuk heyete yapılan çalışmalar, gelecek dönem yapılması düşünülen projelerle ilgili olarak Başkan Çelik bir brifing verdi.  Bu projeler arasında yer alan Orta Yol, Semt Konakları ve Kadın Gelişim Merkezleri’nin Kocasinan için büyük önem taşıdığını belirten Başkan Çelik,  “Önemli olan vizyonumuz doğrultusunda; değişimde, gelişimde ve yenilikte sürekliliği sağlamak” dedi.

Göreve geldikleri günden bu yana hep yeni ve farklı işler yapmak adına var güçleriyle çalıştıklarını vurgulayan Başkan Çelik;  “Hep yeni, farklı, değişik işler yapmaya çalışıyoruz.  Bunlardan en önemlisi de yaptığımız işleri anlatmak olduğunu düşünüyoruz. Onun için de Kayseri ziyaretinizde boş vakit buldukça yaptığımız işleri sizlere anlatalım istiyoruz. Sizler için hazırladığımız brifingle tavsiyelerinizi ve görüşlerinizi alacağız. Hem bugüne kadar yaptığımız çalışmalar hem de bundan sonra yapacağımız çalışmalara ilişkin desteklerinizi talep edeceğiz. Sizin nezdinizde tüm vekillerimize teşekkür ediyorum. Ankara’da ne zaman hangi işimiz olsa kucaklarını açıp koşuyorlar. Adeta bizim birer temsilcimiz gibi bütün bakanlıklardaki işimizi de hallediyorsunuz. Bunun için de sizlere özellikle teşekkür etmek istiyorum” diye konuştu.

  Milletvekili Yaşar Karayel yapılan çalışmalardan övgüyle bahsedip diğer belediyeler için de örnek teşkil etmesi gerektiğinin altını çizerek,“Kocasinan geçmişten itibaren şehrimizin ana merkezlerinden 2 büyük ilçemizden birisi durumunda. Sayın Başkanımız,  Bekir Başkanımızın 20 yıllık mirasını devralmış oldu. İnşallah bu mirasın üzerine yenilikler katarak, şehrimizin marka şehir olmasına katkı sağlayacak. Dedi.

 Özellikle kentsel dönüşüm ve yeni yol programlamaları şehrimizin çehresini değiştirecektir. Bütün belediye başkanlarımız seçime kadar tasarladıkları güzel işlerin bir kısmını hayata geçirebilirlerse bizler için de çok memnuniyet verici olur.  Hem şehrimiz hem siyaset kazanmış olur.  Kocasinan kazanmış olur. Tebrik ediyor, teşekkür ediyoruz” dedi.

Milletvekili İsmail Tamer de konuşmasında, “Yapmış olduğunuz projeleri başından beri biliyordum.  Başkan olduğunuz dönemden bugüne kadar yapmış olduğunuz çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Diye konuştu.

  Hep yenilikleri getiren yeni projelere imza atan, şehrin yapısını değiştirecek güzel projeleriniz var. Köylerimize yapmış olduğunuz muhtar evlerimizle beraber Orta Yol, Kentsel Dönüşüm gibi projeleriniz farklılıklar olmuş, sizi tebrik ediyorum.  Bekir Abi’nin yapmış olduğu güzelliklere sizin de tuğlalarla çıkmanız özellikle Kocasinan’a farklı bir çehre kazandıracaktır” ifadelerini kullandı.



Küçük Dostlar Kedi Kasabası’na bir yılda rekor ziyaret

3 milyon 700 bin TL’lik Hobim Arıcılık Projesi’nde kuralar çekiliyor

Başkan Büyükkılıç ve Üzüm’den Palancıoğlu’na ziyaret

19 Mayıs'a özel "plaj voleybolu" turnuvası

Mahmut Arıkan: “Yerel basın kan ağlıyor”

Patent Tescil Başvurusu’nda ilk 4’te yerini aldı

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı KAYÜ’de konferans verdi

Kayseri OSB'de 3. nizamiyenin temeli atıldı

‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı