ÇELİK´TEN, KAYSERİSPOR AÇIKLAMASI

ÇELİK´TEN, KAYSERİSPOR AÇIKLAMASI

?BU DURUM ÇIKAR ÇEVRELERİNİN UYDURMASI, RECEP ABİNİN AĞZINDAN DUYMADAN İNANMAM?

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Amatör Spor Kulüpleri´ne yapılan malzeme yardım töreninde son günlerde spor kamuoyunda yer alan Kayserispor´a maddi destek konusunda açıklama yaptı. Başkan Çelik Kayserispor Kulüp başkanı Recep Mamur´u kastederek ?Recep Ağabeyin ağzından ben bu konuları duymadım. Bazı çevrelerin söze getirdiği durumdur. Recep ağabeyin ağzından duymadan da ben bu konulara cevap vermem ve inanmam? dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Amatör Spor Kulüpleri´nin malzemelerinin dağıtım törenine katıldı. Burada yaptığı konuşmanın ardından kürsüden inerken basın mensuplarının Kayserispor konusundaki sorularıyla muhatap oldu. Başkan Çelik´e son günlerde kamuoyunda gündeme gelen ?Kayserispor´a destek olunmuyor, söz verildi mi?´ şeklinde sorular soruldu. Bu konuda kısa bir açıklama yapan Çelik şunları söyledi:
?Burası küçük bir yer. Recep Bey´i ben tanırım. 40 yıldır, ben onu bilirim o da beni bilir. Aynı mahallede büyüdük. Aynı cadde de ticaret yaptık. 1 hafta 10 gündür çıkan söylentileri ben, Recep Başkanın ağzından duymadım. Bu durumun bir takım çıkar çevrelerinin uydurması olarak görüyorum. Recep Ağabey´in ağzından duymadıkça hiçbir söylentiye inanmam. Spor birlik beraberlik içinde yapılırsa güzeldir. Ben Recep başkanın ağzından hiçbir şeyi duymadım. Recep Ağabeyin ağzından duymadığım hiçbir şeye inanmam. Bunların dışında söylentilerle de işim olmaz ve bir şey söylememde uygun olmaz. Tekrar tekrar söylüyorum Recep Bey´in ağzından duymadığım hiçbir şeye cevap vermem, cevap vermeye de değer bulmuyorum.?



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’