CANGELE TAKIMDAN AYRILIYOR MU?

CANGELE TAKIMDAN AYRILIYOR MU?

Kayserispor’da Sanica Boru Elazığspor maçı hazırlıkları devam ederken, Teknik Direktör Prosinecki, takımı rehavet konusunda uyardı.

Sanica Boru Elazığspor ile oynayacakları maçın hazırlıklarına salonda yaptığı çalışmayla devam eden Kayserispor’da moraller düzelirken, Teknik Direktör Prosinecki, antrenman öncesinde futbolcularına 'rehavete kapılmayın' uyarısında bulundu.

 

PROSİNECKİ UYARDI; ‘REHAVETE KAPILMAYIN’

 

Karabükspor maçında sadece galibiyet almadıklarını, iyi bir futbol oynadıklarını da kaydeden Hırvat teknik adam, “Oyuncular maçı kazanmak için ellerinden geleni yaptılar. Maçta 3 gol attık ve 4 gol pozisyonuna girdik. Bu da bizim galibiyeti ne kadar arzu ettiğimizi gösteriyor. Artık önümüzdeki maçlara bakıyoruz. Kayserispor’u hak ettiği yere taşıyacağız.” dedi. Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, Kardemir D.Ç. Karabükspor maçı sonrasında ayrılık sinyali veren Arjantinli futbolcu Cangele ile de görüşeceklerini söyledi. Teknik Direktör Prosinecki, Franco Cangele’nin ayrılık düşüncesi olabileceğini buna saygı gösterebileceğini belirterek, “Bizim bunu kulüp çerçevesinde değerlendirip Süleyman Bey, oyuncu ve ben oturup en iyisine karar vermemiz gerekiyor. Ben Franco ile konuşacağım. Ona göre ortak yol bulunur.” diye konuştu. Cangele, Karabükspor maçında Kayserispor formasıyla 100.maçına çıkmış ve taraftardan büyük alkış almıştı. (İHA)

 



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti