ÇANDIROĞLU LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLAN ÖĞRENCİYİ ÖDÜLLENDİRDİ

ÇANDIROĞLU LGS TÜRKİYE BİRİNCİSİ OLAN ÖĞRENCİYİ ÖDÜLLENDİRDİ

İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, Liselere Giriş Sınavı'nda Türkiye birinciliği elde eden Erşad Tanrıkulu'nu makamında ağırlayarak ödüllendirdi.

Erciyes Ortaokulu öğrencisi Erşad Tanrıkulu, LGS'de 500 tam puan alarak dereceye girdi. İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, başarılı öğrenciyi makamında ağırlayarak ödüllendirdi.

İl Müdürü Çandıroğlu yaptığı değerlendirmede  "Bütün okullarımız aynı ama böyle bir başarının devlet okulundan olması ayrıca bizi mutlu etti”  dedi ve ekledi “Bu da okullarımızın süreç içerisinde ne kadar gayret verdikleri ve öğrencilerimize ne kadar sahip çıktıklarının da bir göstergesidir. Başta okul müdürümüz olmak üzere öğretmen arkadaşlarımıza, emek ve destek veren bütün eğitim camiasına teşekkürlerimi sunuyorum. Bu çocuğumuz 500 tam puan aldı ama bunun haricinde diğer okullarımızda bir boşu olan, bir yanlışı olan öğrencilerimiz var. Bu sınavda da bunlar ciddi anlamda başarı demektir. Onları da ayrıca tebrik ediyorum. Hayatta başarılarının devamını diliyorum. Memleketimizin hem bu tip azimle çalışanlara, de bu beyinlere ihtiyacı var. Geleceğimize katkı sağlayacağınızı düşünüyoruz. Önümüzdeki süreçte milli eğitim camiası olarak yardım ve destek noktasında elimizden gelen ne varsa hem yanınızdayız.”

LGS'de Türkiye birinciliğini elde eden öğrencilerden biri olan Erşad Tanrıkulu’da "Sınava hazırlanırken başarılı olmamın en önemli kurallarından birisi, disiplinli olmalı” ifadesini  kullanarak  şöyle konuştu ”Bu disiplinimi ve sürekliliğimi korumaya çalıştım. Sürekli olarak kitap okudum. Okuduğunu anlama açısından kitap okumak çok önemli. Sınavda da bana yardımı oldu. Kitap okumak verebileceğim en büyük önerilerden birisidir. Başarımın sırlarından birisi de, teknolojik aletlerden uzak durmamdır. Bu aletler hedefe kitlendiğimizde dikkatimizi dağıtacak hususlardan birisidir. Bu yüzden teknolojiye ne kadar dikkat edersek ve kendimizi ne kadar sınırlandırırsak bizim için o kadar iyidir. Bundan sonra da iyi bir liseye yerleşebilirsem, vatanıma ve memleketime hayırlı bir insan olmak istiyorum. Bu yolda çalışmaya devam edeceğim."

Ziyarette Erciyes Ortaokulu Müdürü Mustafa Sert de hazır bulundu.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yıldırım Beyazıt Mahallesi'nde 2 okulu birden hizmete açacak

Kayseri'de eğitimde büyük başarı

Talas Mehmet Karamercan Kütüphanesi’nde büyük gün

Erasmus Sport Projesi’nin ilk ayağı Erciyes’te

Yarıyıl tatilini fırsat bilen öğrencilerin akınına uğradı

Melikgazi’den ikinci bir akıl küpü kütüphanesi

Kayseri’de 323 bin öğrenci karne aldı

iki ayri protokol imzalandi

Büyükşehir’in Ödev Merkezi’ni minikler çok sevdi

Osman Ulubaş İlkokulu ve Ortaokulu'nun temeli atıldı

KAYMEK, İngilizce A1 seviyesi 2. Grup kurs kayıtlarını başlattı

Kocasinan’daki tüm öğretmenlere özel hediye

Öğretmenler Günü'nde en anlamlı hediye

İl Milli Eğitim Müdürü Karaköse: “Gençlerimiz oldukça Cumhuriyet yüzyıllarca yaşayacak”

Her eve ders çalışma masası geliyor

İbrahim Kendiroğlu İlkokulu açıldı