CAN SİMİDİ EMİR!

CAN SİMİDİ EMİR!

Ligde ikinci yarıya kötü başlangıç yapan Kayserispor ile Mersin İdmanyurdu kozlarını Mersin'de paylaştı. Sahadan galip ayrılan ekip sezon başında sarı-kırmızılıların göndermek istediği Emir ile geldi ve maç Kayserispor’un 2-1’lik üstünlüğü

Sezonun ikinci yarısına kötü başlayan ve en son 17.haftada Ankaragücü karşısında alınan galibiyetle 3 puana sahip olan Kayserispor da futbolcular uzun süren sessizliklerini Mersin karşısında bozdular. Karşılaşmanın ilk yarısında atak oynayan ve rakibi ceza sahasında sıkıntıya sokan Kayserispor da forvet hattında yer alan Emir Kujovic rakip defansına zor anlar yaşattı. Yakalanan pozisyonları değerlendiremeyen sarı-kırmızılılar karşılaşmanın ilk yarısını orta saha mücadelesi şeklinde geçirdiler ve devreyi 0-0'lık beraberlikle tamamladılar.

İkinci yarıda ise oyun tempo kazandı ve 53.dakikada Mersin İdman Yurdu Spas Delev'in golüyle 1-0 öne geçti. Golden sonra ise sarı-kırmızılılar maça ağırlığını koydu ve sahneye uzun süredir ilk 11’de oynayamayan Emir Kujovic çıktı.
MERSİN İDMAN YURDU 1-2 KAYSERİSPOR
Kujovic 59.dakikada skora eşitliği getirirken, 74. dakikada serbest vuruştan nefis bir gol daha atarak durumu 2-1 yaptı. Maçın kalan 15 dakikasında Mersin İdmanyurdu'nun tüm çabaları gol getirmeyince müsabaka 2-1'lik geriden gelerek golleri bulan Kayserispor galibiyetiyle sona erdi. Karşılaşmada Gökhan Ünal cezalı olduğu için yerine Emir Kujovic oynadı ve uzun süredir takımdan gönderilmek istenen Emir, takımın bir anlamda da kurtarıcısı oldu. Maçta Zurab ve Riveros’ta sarı kart gördükleri için Beşiktaş maçında yer alamayacaklar. Bu sonucun ardından Kayserispor puanını 29'a çıkarırken, Mersin 27 puanda kaldı.



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti