CAMDAN FIRLADI KANALA UÇTU

CAMDAN FIRLADI KANALA UÇTU

Kayseri’de babasının kullandığı otomobilin kaza yapması sonucunda camdan fırlayarak kanala uçan çocuk, 112 ve 110 ekipleri tarafından kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Edinilen bilgiye göre, Kocasinan ilçesine bağlı Turgut Reis Mahallesi kanal boyunda A.Ö.’nün kullandığı 38 AC 892 plakalı otomobil, direksiyon hakimiyetini kaybederek yolun kenarında bulunan ağaca, daha sonra da kanalın duvarına çarparak durabildi. Kazada, otomobilin ön koltuğunda oturan 11 yaşındaki Y.Ö.’nün çarpmanın etkisiyle camdan fırlayarak, buz tutan kanala uçtu. Kazayı gören vatandaşlar, 112 ekiplerine haber vererek getirdikleri merdiven ile aşağı indi. 112 ekiplerinin müdahalesi ile sedyeye konulan Y.Ö., itfaiye merdiveni ile kanaldan çıkarılarak ambulansa nakledildi.
Yaralı Y.Ö.’nün ambulansa konulması sırasında, baba A.Ö. çoğunu görmek istedi. Gözyaşları içinde oğlu Y.Ö.’yü öpen babayı yakınları sakinleştirmeye çalıştı. Ambulansa konulan Y.Ö. Kayseri Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılırken, yetkililer, kaza ile ilgili olarak soruşturmanın başlatıldığını bildirdi.
Kazayı gören vatandaşlar, otomobilin aniden direksiyon hakimiyetini kaybettiğini ve ağaca çarptığını söyledi. Vatandaşlar, ağaca çarpan otomobilin, kanalın duvarına çarptığını ve Y.Ö.’nün ön camdan fırlayarak kanala uçtuğunu anlattı.

 



Yabancı uyruklu şahsı bıçaklayarak öldürdü

işçi servisi tarlaya girdi: 1 ölü, 5 yaralı

Torbacılara 52 personelle şafak operasyonu

3 kişinin öldürüldüğü olayın davasına devam edildi

Koltuğun arkasında yakalandı

102 polis ile operasyon: 13 gözaltı

32 yıl hapis cezası bulunan firari şahıs yakalandı

Aranan şahıs polisten kaçamadı

Ağacı söken 4 kişiye ceza

Kendini asarak yaşamına son verdi

19 yıl kesinleşmiş hapsi bulunan hırsız çatıda yakalandı

Kayseri’de çeşitli suçlardan aranan 3 şahıs yakalandı

Kayseri'de tarihi eser operasyonu: haç motifli anahtar ele geçirildi

Otomobiller kafa kafaya çarpıştı: 7 yaralı

Soba iki kardeşi hayattan kopardı

Gece kartallarının denetimleri devam ediyor