ÇAĞLAYAN İZCİ EVİ VE KAMP YERİ HİZMETE GİRDİ

ÇAĞLAYAN İZCİ EVİ VE KAMP YERİ HİZMETE GİRDİ

Geçtiğimiz yıl 1.'si düzenlenen Kayseri Valiliği İl izci Kurulu ve Bünyan Belediyesi Bünyan İzci Kampı 11-15 Haziran tarihleri arasında yapıldı.

Bünyan Belediyesi 2. Mahalli İzci kampı Bünyan Çağlayan İlkokulunda yapıldı. Bünyan Belediyesi ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülen ortak görüşmeler sonucunda Bünyan Belediyesi İzci Evi ve Kamp yeri olarak restore edilen Çağlayan ilkokulunda düzenlenen kamp etkinlikleri 15 Haziranda sona erdi.
2. Bünyan Belediyesi izci kampı ilk gün bayrak törenine katılan Bünyan Kaymakamı Hakan Kılınçkaya ve Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen İzci Kampını gezerek çadırlarda öğrencilerle tanıştı.
Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen Geçen yıl Türkiye çapında yapılan İzci Kampı programında pek çok illerden gelen izciler, gittikleri illerde Bünyan'ı anlattılar ve çektikleri fotoğraflarla Bünyan'ın tanıtımına büyük katkı sağladılar. Umuyorum ki bu sene 2.si düzenlenen Bünyan Belediyesi Çağlayan izci kampı izcileri de gittiklerinde ailelerine Bünyan'ı anlatacaklardır bizim bu yaptığımız bu çalışmalar Bünyan'ın tanıtımında ve markalaşması yolunda bir temel taş olacaktır. Tüm ergin izcilerimize ve yavru kurtlarımıza güzel bir kamp geçirmeleri dileği ile hoş geldiniz diyorum” şeklinde konuştu.
Kamp'ın son gününde Kamp ateşi programına katılan Kayseri İl İzci Kurulu Başkanı Umut Akyürek Bünyan Çağlayan izci evindeki yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.



'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği

Pazar kültürü Melikgazi’de hayat buluyor

Uğurevler’e modern pazar yeri

yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik