Çağdaş Atan’dan sitemkâr açıklama

Çağdaş Atan’dan sitemkâr açıklama

“Sahanın dışında kaybettiğimiz 3 puanlar bizi çok üzüyor”

Spor Toto Süper Ligi’ndeki temsilcimiz Yukatel Kayserispor'da Teknik Direktör Çağdaş Atan açtı ağzını yumdu gözünü. Alanyaspor maçı sonrasında açıklamalarda bulunan Atan, “Herhalde ilk defa sezon ortasında bir takımın 3 puanı silindi. Biz bu puanları maçlarda acı çekerek, ter dökerek çalışarak kazanıyoruz. Bu 3 puanları sahada kaybetmek istiyoruz. Sahanın dışında kaybettiğimiz 3 puanlar bizi çok üzüyor” dedi.

Spor Toto Süper Lig’de Alanyaspor’a 3-1 mağlup olan Yukatel Kayserispor’da Teknik Direktör Çağdaş Atan’dan maç sonunda sitemkâr acıkama geldi. Maçta verilen kararlar ve saha dışında puan silme cezası hakkında konuşan Teknik Direktör Atan, hak etmedikleri bir sonuç aldıklarını belirterek, şöyle konuştu: “Maçı bu şekilde kaybettiğimiz düşünüyorum. Çok iyi oynadık rakibe 90 dakika boyunca sahada acı çektirdik. Şiddetli preslerle top kazanıp, gol pozisyonlarına girdik fazla pozisyon vermedik ama kaybettik. Oyunla alakalı, bugüne kadar Kayserispor beklentilerin çok üstünde puan topladı. Biz bunu ekiple beraber başardık. Bugüne kadar çok iyi getirdik. Biz ama istiyoruz ki, saha içinde kazandığımız gibi puanları sahanın içinde kaybedelim istiyoruz. Bugün nasıl kaybettiğimize bakmamız lazım. Çok iyi oynadığımız, rakibe sahanın içinde acı çektirdiğimiz, iyi pozisyonlar bulduğumuz maç oynadık. 14 şut atmışız. Net pozisyonlar yakalamışız. Kırılma anları var. 0-0 giderken Cardoso'nun tercih hatası, ondan sonra Mensah'ın Furkan'dan kaptığı top. Yediğimiz golden önceki faul pozisyonu. Bilal'in kurtardığı penaltı ve penaltı pozisyonu. Nasıl kaybettiğimizin özeti. Kalecimiz maç genelinde kurtarış yapmadı. Oyunu domine eden bir Kayserispor vardı.”

Futbolcuların oyun içinde gösterdiği performanstan memnun olduğunun altını çizen Atan, konuşmasını şu şekilde tamamladı: “Önümüzde bir haftalık bir süre var. Hepimizin düşünmesi için önemli bir süreç. Umarım mesajım yerine ulaşmıştır. Oyuncularım çelik gibiler, problemler ve zorluklarla karşılaştılar ama hiçbir zaman antrenman yapmaktan, çalışmaktan maçta iyi oynamaktan vazgeçmediler. Onlarla gurur duyuyorum ama Kayserispor’un bir an önce sağlıklı sürdürülebilir ortama kavuşması gerekiyor. Yoksa hem bizim hem kulübün ilerlemesini, tünelin sonundaki ışığın görünmesini zorlaştırıyor.” 

Haber: Mustafa Gürbüz



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı