Çağdaş Atan’dan hatalar ve sözleşme açıklaması

Çağdaş Atan’dan hatalar ve sözleşme açıklaması

Sivasspor’la oynanan ve 3 puanın alındığı karşılaşma sonrasında açıklamalarda bulunan Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan, fabrika ayarlarına döndüklerini belirterek takımda bireysel hatalara ve sözleşmesi ile ilgili konulara açıklık getirdi.

Sivasspor’u 4-1’lik skorla yenerek yeniden galibiyetler almaya başlayan Yukatel Kayserispor’da Teknik Direktör Çağdaş Atan, maç sonrasın yaptığı açıklamada fabrika ayarlarına döndüklerini ifade ederek şunları söyledi: “Maça topun bizde olacağını bilerek başladık. Bir oyun planımız vardı. Çalıştığımız korner organizasyonundan golü bulduktan sonra sahada istediğimiz yapmaya başladık. Oyuncularıma çok teşekkür ediyorum. 15 şutun 11’i isabetli. Bizim için çok sevindirici geri dönüş oldu. Karşımıza engeller çıkacağını söylemiştik. Hatalar olacak demiştik. Ama biz ileriye gitmekten vazgeçmeyeceğimizi söyledik. Dün aramızdan Mustafa ayrıldı. Buraya iyi hizmet etmek isteyen futbolcular ile devam edeceğiz. Sonuna kadar zorlayacağız. Oyuncularımın limitlerini yükseltmelerini istiyorum. Şimdi fabrika ayalarına geri döndük. Bizim için geri dönüş ve nefes oldu. Çok mutluyuz. Taraftarımız çok teşekkür ediyorum. Yeni yönetim kurulumuzu da bu galibiyetle başarılar diliyorum”

Atan açıklamalarından sonra soruları yanıtladı. Bireysel hataların yapıldığı ve bu yüzden de kayıpların yaşandığına dikkat çekerek sadece Bilal üzerinde durulmasının doğru olmadığını belirtti. "Puan kayıpları yaşadığımız maçlarda sadece kaleci Bilal üzerinde durulması yanlıştır. Bilal bizim gelecekte büyük beklentilerimizin olduğu isimlerdendir. Onun iyi bir kaleci olduğunu söyleyebilirim.”

Atan ayrıca sözleşmesinin imzalanması hakkında da şöyle dedi: “O süreçte galibiyet alamadık. Bizi üzdü. O ortamda imza töreni düzenlemeyi düşünmedik. Benim öyle bir beklentim yok. Pazar günü gidiyoruz ve 3 gün yokuz. Olursa olur, olmazsa bizim için problem değil. Bana bu kadar değer vermeleri beni çok mutlu ediyor. En sonunda onlar da bir galibiyet hediye edebildik.”

Haber: Mustafa Gürbüz



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı