Çağdaş Atan imzayı attı 

Çağdaş Atan imzayı attı 

Gündem İse Muhalefet Partisi Milletvekilleri oldu

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor’un yeni teknik direktörü Çağdaş Atan, düzenlenen imza töreni ile resmen Kayserisporlu oldu. İmza töreninin gündemini CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık ve İYİ Partili Dursun Ataş’ın söylemleri oluşturdu.

Kadir Has Şehir Stadyumu’nda düzenlenen imza törenine Vali Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Haldun Taşan, Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı ve davetliler katıldı.

Toplantının açılış konuşmasını Kayserispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı yaptı. Gözbaşı, “Yeni hocamızla sözleşmemizi imzalamak üzere buradayız. Bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederim. Yeni sezonda istediğimiz sonuçları alarak iyi bir sezon  geçireceğimize inanıyorum. Hocamıza başarılar diliyorum.”

Kayserispor’un çiçeği burnunda teknik direktörü Çağdaş Atan, “Kayserispor’a geldiğim için mutluyum. Gençlerin daha çok şans bulduğu bir sezon olacak. Sezon sonunda gemiyi istediğimiz limana ulaştıracağız” dedi.

Kayserispor’un sponsorlarından olan Erciyes Anadolu Holding CEO’su Alpaslan Baki Ertekin, CHP Kayseri Milletvekili Çetin Arık ve İYİ Partili Dursun Ataş’ın açıklamalarına yanıt verdi. Ertekin, şöyle dedi: “Bu ortamda birileri bu kulübe destek oluyorsa, şehrin siyasetçilerinin de destek olması beklenir. Kayserispor için farklı ifadelerde bulunan milletvekili şimdi neden burada yok? Kayserispor adına söyleyecek sözü olanlar burada olmalıdır. Kayserispor için söylediği cümle ile ne demek istediğini açıklamalıydı. Kayserispor’a köstek olunmamalıdır. Kayserispor, profesyonel yönetiliyor. Kayserispor’a olan sponsorluk konusunda alengirli bir durum yoktur.”

Konuşmaların ardından Çağdaş Atan, kendisini Kayserisporlu yapan sözleşmeyi imzaladı. İmza töreni Vali Gökmen Çiçek, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ve Garnizon Komutanı Hava Pilot Tuğgeneral Haldun Taşan’a Kayserispor forması hediye edilerek son buldu.

Haber: Şevket Tekin



Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi