KANALIMIZA ABONE OL
YEREL BASINA DESTEK OL
![]() |
Uğur ALTUNER editor@kayserihaber.com.tr |
Eldemir: “Develi Devlet Hastanemizin inşaatı bu yılın Ağustos ayında tamamlanacaktır”
BÜYÜKKILIÇ: 2021, 2022, 2023’TE YAPILACAK ÇALIŞMALARI DEĞERLENDİRME AMAÇLI BİR ARAYA GELDİK
PALANCIOĞLU, KAYSERİ VE MELİKGAZİ’Yİ TEMSİL ETTİ
ERKİLET ERTUĞRULGAZİ MAHALLESİNE MODERN TESİS
Talas’ta Kayseri ve Civarı Elektrik Türk A.Ş. tarafından 2021 yılında gerçekleştirilecek hizmet ve yatırımlar, düzenlenen toplantıyla masaya yatırıldı.
Özdoğan: Karpuzsekisi Mahallesi konut dışı kentsel çalışma alanında imar yolu çalışmalarımız devam ediyor
Öztürk: “Lütfen mahallelerimizde ihtiyaç sahibi insanlarımıza sahip çıkalım”
Büyükkılıç: , “Dua kaynağımız olan yaşlılarımızın yaşanan süreçten olumsuz etkilenmemeleri için sıkı tedbirler uyguladık ve bu tedbirlerimize devam ediyoruz”
100 BİNDE 56.71 SEVİYESİNDE OLAN İLİMİZDE VAKA ORTALAMASI 74.08'E ÇIKTI
VALİ GÜNAYDIN: “GELEN ARAMALARIN %75’İ GEREKSİZ ÇAĞRI”
BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ: “2021 AHİ EVRAN YILINI ESNAF MÜZESİ İLE TAÇLANDIRACAĞIZ”
BAŞKAN PALANCIOĞLU: "YOL MEDENİYETTİR"
Kent genelinde 7 noktada, 125 araç ve 273 personel ile Kayseri Büyükşehir Belediyesi karla mücadele ekipleri, hafta sonunda yağan kar ve tipi nedeniyle 12 ilçede kapanan 276 mahalle yolunu ulaşıma açtı.
Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı ekiplerince, yüksek kesimlerde etkisini sürdüren kar yağışı nedeniyle hafta sonu yine gece gündüz demeden karla mücadelesini sürdürdü. Hafta sonu kapanan Akkışla ilçesinde 15, Bünyan’da 30, Develi’de 10, Felahiye’de 4, İncesu’da 2, Kocasinan’da 21, Özvatan’da 12, Pınarbaşı’da 104, Sarıoğlan’da 30, Sarız’da 6, Tomarza’da 30 ve Yahyalı’da 2 olmak üzere 7 bin 712 kilometrelik kat edilen toplam 276 mahalle yolu ulaşıma açıldı.
Kar yağışı ve tipi nedeniyle ekipler, ulaşımda zorlukları giderebilmek amacıyla hafta sonu gece, gündüz demeden karla mücadele ederken, ilçelerde ulaşıma açılan yollarda kar temizleme çalışmaları sürüyor.
Merkez ve ilçeler olmak üzere toplam 125 araç ve 273 personel ile çift vardiyalı olarak çalışan Büyükşehir Belediyesi’nin karla mücadele ekipleri, kar yağışının olumsuz etkilerini en aza indirmek ve yollarda trafik akışının açık olması mücadele ediyor.