Büyükşehir`de Tecrübe Paylaşım Toplantısı

Büyükşehir`de Tecrübe Paylaşım Toplantısı

Yürütülen proje ve yatırımlarla ilgili olarak tecrübe paylaşımında bulundu.

HABERİ İZLE

Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülen proje ve yatırımlarla ilgili olarak tecrübe paylaşımında bulundu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik`in yanısıra yatırımcı ve teknik daire başkanlıklarının yetkilileriyle biraya gelen Özhaseki, Erciyes, raylı sistem, Sahabiye, Hava İkmal, köprülü kavşaklar vs. gibi devam eden yatırımlar hakkında bilgilendirmeler yaptı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik konuya ilişkin yaptığı açıklamada, Başkan Özhaseki`nin tecrübelerinden yararlanmak istediklerini kaydederek, "Belediyemiz içerisindeki yatırımcı dairelerle ilgili brifingler almaya başladık saha çalışmalarını yerinde inceledik. Ama bizim bir miktar da tecrübe paylaşımına ihtiyacımız vardı. Haseki Başkanımı davet ettik, sağolsun işlerinin yoğunluğu arasında bizi kırmayarak geldi. Daha önceden başlamış olan proje ve yatırımlarla ilgili tecrübelerinden faydalanmak istiyoruz. Yürüyen işler hakkında alacağımız bilgilerle dersimize daha iyi çalışırız ve daha hızlı yol alırız. Kendisine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

"ÇAĞRILDIĞINDA GELMEYE HAZIRIM"

Büyükşehir Belediyesi eski Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Aday Adayı Mehmet Özhaseki de, çağrıldığında gelmeye hazır olduğuna vurgu yaparak, "Kayseri`de son bir ay içerisinde büyük bir olgunlukla Büyükşehir ve Kocasinan Belediyeleri`ne yeni başkanlar seçildi. `Bu işi kim en iyi yapar, bu bayrağı en iyi kim taşır` diye düşündük ve bir karara vardık. Neticesinde yıllardan beri tanıdığımız, güvendiğimiz, zaten seçimler neticesinde Kocasinan Belediye Başkanlığını kazanmış olan arkadaşımız Mustafa Çelik göreve geldi. Bana düşen de çağırdıkları zaman gelmek ve yardımcı olmak. Eskiden beri devam eden birçok iş var ve bunların da epeyce müktesebatı var, yapılacaklar var. Bunlar hakkında bilgi paylaşımında bulunmak gerekiyor. Zaten yapılacak projeler belli ama bunların daha hızlı şekilde yapılması hepimizin amacı. Ben de Kayseri`de yaşayan bir fert olarak yapılacak olan yatırım ve hizmetlerden mutlu olurum. Bana da düşen birşey olursa vatandaşlık görevi olarak görürüm ve bunu yerine getirmeye çalışırım. Bugün de bu amaçla burdayım" diye konuştu.



Başkan Büyükkılıç'tan Yeşilhisar ve Yahyalı odaklı "Turizm" istişaresi

Başkan Palancıoğlu Brüksel’de Türkiye’nin sesi oldu

Kayseri Büyükşehir'den 18 milyon TL'lik eğitim desteği

Ekmeğe zam yolda

'Dijital yaşam ve iletişim'

Vali Çiçek’ten Türkiye Şampiyonu takıma 100 bin lira ödül

‘Büyük Su Projesi’ başladı

"Türkiye'de ilk olan sistemle geri dönüşüme katkı sağlıyoruz"

Kitap Fuarı ve Şenliği ziyaretçi akınına uğradı

Hobi bahçelerinde kuralar noter huzurunda çekilecek

Kadın kooperatifleri sayısı 43'e ulaştı

“Bu fuar, iş arayan ile işverenleri buluşturacak”

Kayseri'de şimşekler geceyi aydınlattı

Pusatlı mahallesinde yağmur duası yapıldı

“madde bağımlılığı” eğitim programı

İhtiyaç sahibi ailelere ‘220 ton süt’ desteği