BÜYÜKŞEHİR'DEN TAPU KADASTRO BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNE DESTEK

BÜYÜKŞEHİR

TAPU KADASTRO BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ YENİ BİNASINA BÜYÜKŞEHİR DESTEĞİ

Büyükşehir Belediye Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yapımı tamamlanma aşamasına gelen yeni Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasında incelemelerde bulunarak, şehre hizmet verecek binanın çevre düzenlemesinin bir an önce Büyükşehir ekiplerince gerçekleştirilmesi talimatını verdi.

Şehre ve vatandaşlara hizmet noktasında ne varsa sorumluluk üstlenen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü yeni binasına da kayıtsız kalmadı. Bu kapsamda inşa çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Büyükkılıç, şehrin en güzel bölgesinde modern güzel bir yapı olan Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü yeni binasında Büyükşehir olarak üzerlerine düşen ne ise yaptıklarını belirterek “Çok değerli bakanımız Mehmet Özhaseki zamanında temelini attığımız, projelendirilip şehrimize kazandırılan önemli bir eserin önünde bulunuyoruz. Çevre ve Şehircilik Bakanlığımız bunu hızla sürdürdü ve bugüne getirdi. Aldığımız bilgiler doğrultusunda muhtemelen Eylül ayı sonunda geçici kabul olacak. Dolayısıyla çevre düzenlemesi de yapılınca Talas, Melikgazi, Kocasinan, Hacılar tapu ve kadastro birimlerinin tamamı burada tek merkezde toplanmış olacak. Günün koşullarına uygun, modern, açık ofis sistemi ile şeffaf bir hizmet anlayışıyla içerisinde şehrimize bu hizmetler verilecek. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum ama burada asıl teşekkür yüklenici firma sahibi sayın İbrahim Bey’e. Bu dostumuz yasal olarak bırakma yetkisi olduğu halde inşaatı bırakmadı, tamamladı, bugüne getirdi ve teslim ediyor. Kendisine biz ayrıca teşekkür ediyoruz. Bu şehrimize çivi çakan herkese biz teşekkür etmesini bilmeliyiz. Bu anlayış içerisinde çok şükür bunun da bereketini yaşıyoruz. Şehrimizin en mutena bölgesinde modern güzel bir yapı. Güzel bir çevre ortaya çıkacak. Büyükşehir Belediyesi olarak üzerimize düşen ne ise biz de her zaman olduğu gibi buraya da gerekli katkıyı sağlayıp böyle pırıl pırıl bir eseri kazandırmış olacağız.” değerlendirmesinde bulundu.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Sibel Livdumlu ise Tapu Kadastro Bölge Müdürlüğü binasının bitmek üzere olduğunu ifade ederek, Başkan Büyükkılıç’a verdiği destekler için teşekkür etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"