BÜYÜKŞEHİR’DEN SU BORÇLARI ve KESİNTİLERİNE 3 AY ERTELEME KARARI

BÜYÜKŞEHİR’DEN SU BORÇLARI ve KESİNTİLERİNE 3 AY ERTELEME KARARI

KASKİ’DEN ABONE BORÇLARINA ERTELEME

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, tüm dünyayı etkisi altına alan virüs salgını ile mücadele çalışmalarına destek olmak amacıyla Kayseri’de 3 ay boyunca su borçlarının askıya alınarak su kesintisi yapılmayacağını açıkladı.

Başkan Büyükkılıç, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, koronavirüse karşı Türkiye genelinde alınan ve son derece başarıyla yürütülen tedbirlerin Kayseri’de de uygulandığını belirtti.

Toplu ulaşım araçları başta olmak üzere halkın yoğun bulunduğu açık alanlarda temizlik ve dezenfeksiyon çalışmalarını titizlikle yürüttüklerini ve tedbiri elden bırakmadıklarını kaydeden Başkan Büyükkılıç, bu konuda vatandaşların herhangi bir kuşkuya kapılmaması gerektiğine işaret etti.

Genel olarak yürütülen tedbirlerle birlikte kişisel hijyenin ve tedbirin de önem taşıdığına dikkati çeken Başkan Büyükkılıç, vatandaşa yardımcı olabilmek için tüm imkanların seferber edildiğini ve bu yönde çalışmalar yürütüldüğünü ifade etti.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (KASKİ) olarak vatandaşın yanında yer almak için su borçlarına yönelik karar aldıklarını dile getiren Başkan Büyükkılıç, şöyle konuştu:

“Kayseri Büyükşehir Belediyesi son günlerde tüm dünyada etkili olan koronavirüsü için gerekli bütün önlemleri alarak Kayserili vatandaşlarımızın huzuru için çalışmalarını sürdürüyor. Kayseri Büyükşehir Belediyesi bu amaçla yapılan tüm temizlik ve dezenfeksiyon çalışmaların yanı sıra vatandaşlarımızı ekonomik olarak sıkıntıya düşürmeden günlük hayatlarını rahatlıkla devam ettirebilecek düzenlemeleri de hayata geçiriyor. Temizliğin ve hijyenin son derece önemli olduğu bu günlerde KASKİ Genel Müdürlüğü olarak Kayseri’de borcundan dolayı suyu kesilecek olan konut abonelerinin su kesinti ve borçlarını erteledik.”


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi