Büyükşehir’den miniklere “konser”

Büyükşehir’den miniklere “konser”

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, çocuk kütüphanelerinde miniklere yönelik etkinlikler kapsamında en çok sevilen 3-6 yaş çocuk şarkılarının yer aldığı konserler verildiğini belirtti.

Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal işler Daire Başkanlığı Kütüphaneler Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Çocuk kütüphanelerinde haftalık etkinlikler kapsamında miniklere konserler veriliyor. Ziya Gökalp Semt Kütüphanesi içerisinde bulunan Çocuk Kütüphanesi’nde gitar ve solo eşliğinde eğitmenler tarafından 3-6 yaş arasındaki miniklere en çok sevilen 3-6 yaş çocuk şarkılarının yer aldığı mini konserler verildi. Mutlulukları gözlerinden okunan çocuklara hep birlikte şarkılar söyleten eğitmenler, ayrıca kitap da okudular. Etkinlik takvimi kapsamında, 26 Ocak’ta Argıncık Semt Kütüphanesi’nde de gerçekleşen ‘en çok sevilen 3-6 yaş çocuk şarkıları’ konseri, 27 Ocak’ta ise Beyazşehir Semt Kütüphanesi içerisinde bulunan Çocuk Kütüphanesi’nde verilecek.

Gençlere ve çocuklara özel önem veren Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, “Biz yerel yöneticilerin de kentin sosyal ve kültürel yönden gelişmesi açısından her zaman kültür ve sanat olmazsa olmazımız olmuştur. Özellikle gençlerimize ve çocuklarımıza yönelik çalışmalarımız aralıksız sürmektedir. Bu kapsamda miniklerimize yönelik etkinlikler de yapmaya devam ediyoruz. Ayrıca Çocuk Kütüphanesi ve Müzik Okulu’nun yapım çalışmalarında da sona yaklaştık” değerlendirmesinde bulundu.                                        

 

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Talas'ta hafta sonu ramazan dolu dolu

Artık Çekilmez Oldun Yarışması, 9'uncu kez Erciyes'te start alıyor

'Türkiye Yüzyılı Marşı'nın Bestekarı Arzen Kayserililerle buluştu

Yarım asırlık güğümün sırrı

Büyükşehir'den "çocuklara özel" tiyatro

Talas'ta Yücel Arzen Heyecanı

Türk Sanat Müziği Kent Korosu konseri

Talas'ta Yücel Arzen konseri

Bağcılık kültürü Germir'deki Bağ Müzesi'nde yeniden canlanacak

Talas'ta çocuklar tiyatro ile eğlendi

Talas'ta büyük usta Tevfik Soyata'dan musiki faslı

Talas'ta bu hafta 'Maharetli Eller' günü

Esma'ül Hüsna Hüsn-i Hat Sergisi açıldı

Kayserili Sanatçı İsmail Özbek, Yeni Şiir Klibini Çıkardı

Talas, Mehmet Akif'i sergiyle andı

Türkiye'nin en büyük kayadan oyma müzesi