BÜYÜKŞEHİR’DEN AMATÖRE ‘BÜYÜK’ DESTEK

BÜYÜKŞEHİR’DEN AMATÖRE ‘BÜYÜK’ DESTEK

93 AMATÖR TAKIMA MALZEME DAĞITIMI YAPILDI

Büyükşehir’den Amatöre ‘Büyük’ destek. 93 Amatör Spor Kulübü’ne malzeme desteği yapıldı.

Sümer Tesisleri’nde düzenlenen malzeme dağıtım törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, MHP İl Başkan Adnan İncetoprak, Amatör Spor Kulüpler Federasyon Başkanı Mutlu Önal, davetliler ve sporcular katıldı.

Malzeme dağıtım töreni açılış konuşmasını ASKF Başkanı Mutlu Önal, yaptı. Önal, şöyle dedi: “5 aylık süreçte ASKF başkanlığı yapıyorum. Eksiklerimizi gördük ve büyük ölçüde eksikleri giderdik. Bizlere olan destek ve katkılarından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanımız Memduh Büyükkılıç’a teşekkür ederim. Bir teşekkür de AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’ye yapmak istiyorum. İçerisinde bulunduğumuz tesisin yeniden yapılanmasında bizlere büyük katkı sağladı. Bugün takımlarımıza yılda iki kez yapılan malzeme desteğinin ilkini yapıyoruz. Bizlere destek ve katkılarını sunan herkese teşekkür ediyorum.”

Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç ise şunları kaydetti: “Yaptığımız mütevazi bir çalışmadır. İlk olarak Mutlu başkanımıza teşekkür ediyorum. 93 amatör spor kulübümüze dağıtılmak üzere 1380 adet antrenman topu, 368 adet maç topu, 1840 adet antrenman takımı, 1840 adet antrenman yeleği ve 1840 adet tekmeliğini sporcularımıza ulaştırmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Allah kazadan beladan esirgesin. Sporun her alanında çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Spor A.Ş. ile de spora büyük destek sağlıyoruz. Tesisleşme ve spor okulları faaliyetleriyle tüm yavrularımıza ulaşıyoruz. Yarı maraton düzenleyerek tüm dikkatleri üzerimize çektik. Geleneksel sporları da çok önemsiyoruz. Okçuluk tesislerimizi de şehrimize kazandırdık ve kazandırmaya devam edeceğiz. Bizleri yalnız hiç yalnız bırakmayan ve destekleyen bakanımız Mehmet Özhaseki’ye de teşekkür ederim. Dağıtacağımız malzemeler, tüm takımlarımıza hayırlı ve uğurlu olsun.”

Konuşmaların ardından Başkan Memduh Büyükkılıç ve beraberindekiler takımlara malzemelerini dağıttı.

Haber: Şevket Tekin 



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı