BÜYÜKŞEHİR´DEN 23 NİSAN ŞÖLENİ

BÜYÜKŞEHİR´DEN 23 NİSAN ŞÖLENİ

ÇELİK "GENÇLERİN FİZİKİ VE FİKRİ GELİŞMELERİ İÇİN ÇALIŞIYORUZ"

Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri A.Ş. tarafından düzenlenen "23 Nisan Spor Turnuvası Ödül ve Hediye Töreni" bir şölene dönüştü. Harikalar Diyarı´nda yapılan şölene Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de katıldı. Çocuklarla futbol, basketbol ve tenis oynayan Başkan Çelik, yaptığı konuşmada da gençlerin fiziki ve fikri gelişmelerine katkıda bulunmak için çalıştıklarını söyledi.
Şölen havasında geçen 23 Nisan Spor Turnuvası Ödül ve Hediye Töreni´ne katılan Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, öğrenciler tarafından karşılandı. Törene Kayseri Milletvekili Sami Dedeoğlu, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden, davetliler, öğrenciler ve aileleri katıldı.
Tören öncesi turnuvalara katılan sporcu öğrencilerle bir araya gelen Başkan Çelik, farklı branşların yapıldığı spor alanlarını gezdi ve öğrencilerle sohbet etti. Futbol turnuvasına katılan öğrencilerle penaltı atışı yapan, basketbolcu öğrencilerle basket atışı yapan Başkan Mustafa Çelik, tenis kortunda da eline raket alarak bir öğrenci ile tenis oynadı.
Büyükşehir Belediyesi Spor Etkinlikleri A.Ş. tarafından 8 branşta 1000´e yakın sporcunun katılımıyla gerçekleştirilen 23 Nisan Spor Turnuvası´nın ödül töreninde Spor A.Ş. Genel Müdürü Hüseyin İşlertaş´ın açılış konuşmasının ardından kürsüye gelen Başkan Çelik, tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı´nı kutladı. Şehrin imarı ile fiziki yatırımların yanı sıra insana yatırımı da çok önemsediğini ifade eden Başkan Mustafa Çelik, "Hem fiziki olarak hem de fikri olarak gençlerimize katkıda bulunmamız lazım. Pek çok vilayette olmayan çok güzel spor tesislerimiz var. Bu sene farklı fonksiyonlar üstlenmiş yeni tesisler de yapacağız. Dört ayrı mahallede sosyal yaşam merkezleri ve gençlik merkezlerinin temellerini atacağız. Yine Türkiye´de ilk ve benzersiz olacak Okçuluk Tesisinin temelini atacağız. Bunların hepsi gençlerimiz için. Gençlerimiz buralarda spor yapacak ve kendilerini geliştirecekler" dedi. Gençlerden kendilerine sportif başarı



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti