BÜYÜKŞEHİR KAZI ŞAMPİYONU OLDU

BÜYÜKŞEHİR KAZI ŞAMPİYONU OLDU

Büyükşehir Belediyesi, altyapı çalışmaları kapsamında bağlı kurum ve kuruluşlarının gerçekleştirdiği kazı talep miktarında ilk sırada yer alarak, 2021 yılını altyapı konusunda kazı şampiyonu olarak nokyalıyor.

Büyükşehir Belediyesi, Altyapı ve Koordinasyon Merkezi – AYKOME kayıtlarına göre 2021 yılında 727,29 bin metre kazı talebinde bulunarak kazı metrajında artış kaydedildi.

Büyükşehirlerin konforunu yaşatan, sıkıntılarını ise en az yaşatan Kayseri’nin Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, gerek yenileme gerekse yeni hizmetler getirme amacıyla sürdürdüğü altyapı çalışmalarında, Kayseri Su ve Kanalizasyon İdaresi,  Kayseri ve Civarı Elektrik Türk anonim Şirketi, Kayseri Gaz, Ulaşım A.Ş. gibi kurum ve kuruluşları ile Park ve Bahçeler Daire Başkanlığı, Bilgi İşlem Daire Başkanlığı ve Ulaşım Daire Başkanlığı gibi birimleri aracılığı ile Büyükşehir Belediyesi, hizmet kalitesini daha da yükseltmeye çalışıyor. Bu kapsamda altyapıyı güçlendirmek ve geliştirmek için gerçekleştirilen kazı talep miktarında her güne yaklaşık 2 kilometre kazı talebi düşüyor.

Kayseri’deki altyapı hizmetlerinin arttırılması amacıyla alınan kazı talep miktarında, verilen hizmetlerle doğru orantılı olarak bir önceki yıl verilerine kıyasla yaklaşık iki kat artış yaşandı. Buna göre 2020 yılında 380 bin metre kazı talebi oluşurken, 2021 yılında ise bu rakam ortalama 2 kat artış göstererek 727,29 bin metreye yükseldi.

Kayseri’deki su ve kanalizasyon işlerinden sorumlu Büyükşehir bünyesindeki kuruluş olan KASKİ, AYKOME’deki kazı talep miktarında toplam 342 bin metrelik kazı talebi ile gerek Büyükşehir kuruluşları, gerekse Kayseri’deki diğer kuruluşların kazı talep miktarını geride bırakarak ilk sırada yer aldı. KASKİ’yi 227 bin metre ile KCETAŞ ve 141 bin metre ile Kayseri gaz takip etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"

Talas'ta kitap kurtları ödüllendirildi

Başkan Özdoğan: "Büyük su projesi ile dere ıslahı ve su güvenliği sağlanacak"