BÜYÜKŞEHİR HAZİRAN AYI MECLİSİ İKİNCİ BİRLEŞİMİ YAPILDI

BÜYÜKŞEHİR HAZİRAN AYI MECLİSİ İKİNCİ BİRLEŞİMİ YAPILDI

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Haziran Ayı Olağan Meclis Toplantısı’nın ikinci birleşimi, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Savruk başkanlığında gerçekleştirildi. 7 gündem maddesinin karara bağlandığı toplantıda meclis üyelerine Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi’nin fonksiyonları ile ilgili sunum yapıldı.

Büyükşehir Belediyesi Haziran Ayı Meclis Toplantısı’nın ikinci birleşimi birinci oturumu, Kadir Has Kongre ve Kültür Merkezi’nde korona virüs tedbirleri kapsamında yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Savruk başkanlığında yapılan toplantıda, 7 gündem maddesi müzakere edilerek, karara bağlandı. Meclis toplantısında gündem maddeleri ile ilgili meclis üyelerinin görüşleri de alındı. Savruk, İmar ve Bayındırlık Komisyon raporlarının görüşülerek meclise getirilen konuların ele alındığı toplantının hayırlara vesile olmasını diledi. Savruk ayrıca meclise katılamayan Başkan Büyükkılıç’ın tüm meclis üyelerine selamlarını iletti.

Toplantının sonunda Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Hamdi Elcuman, halen yapımı devam etmekte olan Recep Tayyip Erdoğan Millet Bahçesi ile ilgili meclis üyelerine bilgi verdi. Millet Bahçesi’nin 1 milyon 260 bin metrekarelik alanı ile Türkiye’nin en büyük millet bahçesi olacağını belirten Elcuman, proje inşaatının yüzde 36’sının tamamlandığını ifade ederek, meclis üyelerine millet bahçesinin fonksiyonları ile ilgili bir sunum yaptı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da