BÜYÜKŞEHİR BİLGİLENDİRİYOR

BÜYÜKŞEHİR BİLGİLENDİRİYOR

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri, koronavirüs salgınının azaltılması ve toplum sağlığının korunması için bilgilendirme çalışmaları da yapıyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri, koronavirüs salgınının azaltılması ve toplum sağlığının korunması için bilgilendirme çalışmaları da yapıyor. Zabıta ekipleri tarafından Cumhuriyet Meydanı ve çevresi başta olmak üzere esnafa yönelik bilgilendirme çalışmaları başlatıldı. Zabıta ekipleri ayrıca, özellikle yaşlılarımıza hastalıktan korunmaları için evlerine gitme çağrısı yapıyor ve hatta talep edenleri bizzat evlerine bırakıyor.

Kayseri Büyükşehir Belediyesi Zabıtası, koronavirüs salgınının önlenmesi için yaptığı çalışmalara bir yenisini daha ekledi. Esnafı gezen zabıta ekipleri hem esnafın hem de müşterilerin sağlığının korunması için maske ve eldiven konusunda bilgilendirme yaptı. Esnaflara maske takan ve eldiven dağıtan zabıta ekipleri virüsün yayılmasının engellenmesi için daha fazla duyarlılık gösterilmesi çağrısında bulundu.

ULU ÇINARLAR EVLERİNDE KALSIN

Büyükşehir Belediyesi zabıta ekipleri Cumhurbaşkanımızın da sık sık vurguladığı yaşlılarımızın bu süreçte evlerinde kalmaları için de bilgilendirmede bulunuyorlar. Ulu Çınarlarımıza evlerinde kalmaları tavsiyesinde bulunan zabıta ekipleri, talep edilmesi halinde yaşlılarımızı ya da engellilerimizi evlerine de bırakıyorlar.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti

“Bu coğrafyada yaşamanın bedeli güçlü olmak”

“İstanbul’da 14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık”

Erciyes'in eteklerine 271 bin fidan

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak