BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN İKİ TEMEL ATMA, BİR AÇILIŞ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NDEN İKİ TEMEL ATMA, BİR AÇILIŞ

Büyükşehir Belediyesince projelendirilen Çocuk Kütüphanesi ile Müzik Okulu’nun temeli atılırken, belediye ve hayırsever işbirliğiyle yapımım tamamlanan Eczacı Cem Seyhan 112 Acil İstasyonu’nun açılışı Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin katılımı ile gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen törene AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, önceki Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Milletvekilleri İsmail Tamer ve İsmail Emrah Karayel, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, MHP İl Başkanı Adnan İncetoprak, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Kamu Hastaneleri Genel Müdürü Dr. Avni Uygar Seyhan, Acil Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Uzm. Dr. Eray Çınar, Sağlık Bakanlığı 112 Acil Sağlık Hizmetleri Daire Başkanı Eren Usul, Baş Saha Koordinatörü Yunus Karadağ ile hayırsever Seyhan ailesi ve davetliler katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, törende yaptığı konuşmasında ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ felsefesiyle anlamlı, önemli ve bir o kadar da manevi önemi göz ardı edilmeyecek hizmetlerle vatandaşları buluşturarak şunları kaydetti. “ Pandemi dönemini yaşıyoruz, Cenab-ı Allah daha ağır tablolardan bizleri korusun, normalleşme sürecimizin sağlıklı bir şekilde yürütülmesini sağlasın diye temennide bulunuyorum. Pandemi ile mücadelede önlemler bağlamında gerekli çalışmaları yaparken, aşı konusunda olmazsa olmaz olarak belirten, dördüncü aşısını yaptırmış bir doktor başkan olarak ifade etmek istiyorum. Yerel yönetimler olarak kendi dezenfektanlarımızı, maskelerimizi üretmekten tutun, esnaflarımıza olan desteklerimiz, filyasyon ve sağlık çalışanlarımıza olan desteklerimiz hem anlatılmakla hem de buradaki değerlerin paylaşılmasıyla ifade edilemeyecek kadar çok önemli. Biz üzerimize düşeni yapma mantığıyla çalıştık. Ulaşımda hem desteğimizi verdik, hem de HES kodu uygulamasını ilk başlatan Kayseri Büyükşehir Belediyesi olarak gündemde yerimizi aldık, örnek teşkil ettik.”

AK Parti Kayseri milletvekili İsmail Tamer’ de, eczacı Cem Seyhan’ın Kayseri’ye önemli katkıları olan bir isim olduğunu ifade ederek, acil istasyonlarının öneminin altını çizdi.

Kamu Hastaneleri Genel Müdürü, hayırsever Dr. Avni Uygar Seyhan ise zaman zaman duygulandığı konuşmasında babası Cem Seyhan’a dair duygularını dile getirdi. “7 Ekim 2020’de babamızı Hakk’ın rahmetine uğurladık. 41 yıllık meslek hayatımda kendisinden öğrendiğimiz şey doğruluk, ahlaki değerlere sahip çıkmak, vatandaşa yardımcı olabilmek adına Hak yolunda yürümekti. Bu değerli istasyonu bize kazandırmada vesile olan herkese şükranlarımızı sunuyorum. Burası var olduğu sürece herkesin elini tutacak, herkese yaşam kaynağı olacak bir istasyon.”

Konuşmaların ardından protokol tarafından önce dualarla Eczacı Cem Seyhan 112 Acil İstasyonu Açılış kurdelesi kesilirken, ardından Çocuk Kütüphanesi ve Müzik Okulu Temel Atma Töreni için butona basılarak tören noktalandı.



“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor