BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI’NDAN CANLI YAYIN BASKINI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI’NDAN CANLI YAYIN BASKINI

BÜYÜKKILIÇ, KAYTV’DE GÜN BAŞLIYOR’A KONUK OLDU

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Kay TV’de. Hafta içi her gün saat 09.00’da başlayan ve Mustafa Gürbüz ile Veli Altınkaya’nın gazeteleri değerlendirdiği programa ani bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Büyükkılıç, stüdyoya gelerek canlı yayının konuğu oldu ve gündemi değerlendirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarını sürdürürken bir yandan da çat kapı ziyaretlerini gerçekleştiriyor. Bu ziyaretlerden birini sabah Kay TV’ye yaptı.

Kay TV Genel Yayın Yönetmeni Veli Altınkaya ile Mustafa Gürbüz’ün gazetelerin manşetleriyle gündemi değerlendirdiği ‘Kayseri’de Gün Başlıyor’ programının canlı yayın konuğu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç oldu. Başkan Büyükkılıç, kurumu ziyaretinde stüdyoya girerek doğrudan canlı yayına katıldı. Büyük merak ve ilgiyle programı takip ettiğini söyleyen Başkan Büyükkılıç, gazetelerin manşetlerinde yer alan haberler eşliğinde gündeme dair yorumlarda bulundu. Anayasa değişiminden, aşı programına kadar ülke gündemindeki başlıkları yorumlayan Başkan Büyükkılıç ayrıca ilimizdeki ulaşım konularında da geldikleri noktayı ve yüksek hızlı tren projesinde hangi aşamada olduklarını canlı yayında şeffaf bir şekilde açıkladı. Büyük projeler ile şehrin her gün daha da güzelleştiğinin altını çizen Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, şöyle dedi: “



Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da

Liseli şefler hünerlerini sergiledi

Büyükşehir Meclis üyeleri belli oldu

"Çocuk Kitap Fuarı ve Şenliği cuma günü başlıyor"

Başkan Yalçın: “Güzel işler yaptık hep de ilkleri yaptık”

Başkan Palancıoğlu, genç çifte sürpriz yaparak nikâhlarını kıydı

Başkan Çolakbayrakdar, “Tarımsal üretimi desteklemek, gelecek için en büyük mirastır”

'Bilişim Akademisi' projesi

135 kavşak canlı takip ediliyor

Başkan Büyükkılıç; "Kayseri bir açık hava müzesi"

Vatandaşın çağrısını Başkan Palancıoğlu karşıladı

Mart ayında 174 bin yolcuya hizmet verdi

zehirlenen kardeşler toprağa verildi