BÜYÜKŞEHİR İLE MANAYA YOLCULUK SÜRÜYOR

BÜYÜKŞEHİR İLE MANAYA YOLCULUK SÜRÜYOR

RAFET EL ROMAN İLAHİ OKUDU


Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Manaya Yolculuk programı kısa sürede çok sevildi. Her ay gerçekleştirilen ve bu ay ikincisi yapılan programda tanınmış isimler ailede mutluluğu yakalamanın yollarını anlattı. TRT Avaz ve yerel kanallar tarafından naklen yayınlanan programı Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de izledi.

Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen Manaya Yolculuk programının ikincisi Kadir Has Kültür Sanat Merkezi´nde yapıldı. Soğuk havaya rağmen programa büyük ilgi gösteren Kayseri halkı salonu tamamen doldurdu. Programı Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik ve eşi İkbal Çelik´in yanı sıra Kayseri Milletvekili Hülya Nergis ve AK Parti İl Başkanı Hüseyin Cahit Özden de izledi.
RAFET EL ROMAN İLAHİ OKUDU
Manaya Yolculuk programını TRT Avaz ve Kayseri kanalları naklen yayınladı. Kuran-ı Kerim ile açılan programda daha sonra programın sunumunu da üstlenen Necip Karakaya ilahiler seslendirdi. "Mutlu Aile Mutlu Yuva" temalı programa konuk olarak önce, aynı zamanda Kayserili olan Emekli İstanbul Baş Vaizi Mustafa Akgül davet edildi. Akgül, konuşmasına Kayseri fıkrası anlatarak başladı. Akgül şöyle konuştu: "Kayseriliye 3G´yi sormuşlar. ´Gar, gış, gıyamet´ demiş. Bu karda kışta bizi izlemeye gelen hemşehrilerimle birlikte olmaktan çok mutluyum" dedi.
Programa Ünlü Sanatçı Rafet El Roman da katıldı. Rafet El Roman bir sürpriz yaparak programda ilahi okudu.
Ailede mutluluğu yakalamanın yollarının anlatıldığı programda Mustafa Akgül işe eşlerin birbirine hitabıyla başlanması gerektiğini belirtti ve "Eslerinize en azından bir ay ´Sultanım´ diye hitap edin" dedi. Rafet El Roman da Barış Manço´nun bir sözünü hatırlatarak en güzel dilin tatlı dil olduğunu söyledi. Rafet El Roman programa sohbetlerinin yanı sıra söylediği şarkılarla da renk kattı.
"AİLEMİZE SAHİP ÇIKALIM"
Programın sonunda sahneye çıkan Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, katılımcılara teşekkür etti. Hayatta herkesin değer verdiği maddi eşyaların bulunduğunu ve onlara gözümüz gibi baktığımızı ifade eden Başkan Çelik, asıl gözümüz gibi bakarak korumamız gerekenin yuvamız olduğunu söyledi. Başkan Çelik, "Ne geliyorsa başımıza aile müessesesini koruyamadığımız için geliyor. Rabbim tehlikelerden hepimizi korusun" diye konuştu.
Programı izleyen Kayseri Milletvekili Hülya Nergis de aileden kıymetli başka bir kurumun olmadığını belirtti. Başkan Çelik ve Milletvekili Nergis programın konuklarına çiçek verdi.
Program çıkışında ise tüm izleyicilere lokum ve programda dile getirilenleri özetleyen bir kitapçık dağıtıldı.



Talas’ta bu pazar ‘Maharetli Eller’in günü

Çocuk Kitap Fuarı Ve Şenliği’nde çocuklara özel konser

Talas Musiki Cemiyeti’nde bağlama kursu

Merkez Halk Kütüphanesi 7/24 Kütüphane oldu

Talas'ta hafta sonu ramazan dolu dolu

Artık Çekilmez Oldun Yarışması, 9'uncu kez Erciyes'te start alıyor

'Türkiye Yüzyılı Marşı'nın Bestekarı Arzen Kayserililerle buluştu

Yarım asırlık güğümün sırrı

Büyükşehir'den "çocuklara özel" tiyatro

Talas'ta Yücel Arzen Heyecanı

Türk Sanat Müziği Kent Korosu konseri

Talas'ta Yücel Arzen konseri

Bağcılık kültürü Germir'deki Bağ Müzesi'nde yeniden canlanacak

Talas'ta çocuklar tiyatro ile eğlendi

Talas'ta büyük usta Tevfik Soyata'dan musiki faslı

Talas'ta bu hafta 'Maharetli Eller' günü