BÜYÜKŞEHİR, İLÇELERDEKİ YOL HARİTASINI BELİRLEDİ

BÜYÜKŞEHİR, İLÇELERDEKİ YOL HARİTASINI BELİRLEDİ

BAŞKAN ÇELİK´İN İLÇELERLE YAPTIĞI PLANLAMA TOPLANTISI HACILAR İLE SONA ERDİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, 2015 yılını değerlendirmek ve 2016 yılını planlamak için tüm ilçelerle yaptığı yatırım toplantılarını Hacılar ile tamamladı. Başkan Çelik bu toplantılarda elde ettikleri verilerin kendileri için yol haritası olduğunu kaydetti.
Hacılar ile yapılan yatırım toplantısına Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´in yanı sıra Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici ile Büyükşehir ve Hacılar Belediyesi bürokratları katıldı.
Toplantının başında diğer ilçe belediyeleri ve Büyükşehir Belediyesi ile uyum içinde çalıştıklarını dile getiren Hacılar Belediye Başkanı Doğan Ekici, ?2016 yılında Büyükşehir Belediyemizin tavsiye ve destekleriyle nasıl bir çalışma yapacağımızla ilgili görüş alışverişinde bulunacağız. Bu yıl da yine elbirliğiyle, uyum içinde ve omuz omuza çalışacağız? dedi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de 2015 yılında yapılan çalışmaları yerinde incelemek ve 2016´da yapılacak olan çalışmaları belirlemek için tüm ilçeleri tek tek ziyaret ettiklerini ve bu ziyaretlerde yatırım toplantıları yaptıklarını hatırlattı. Bu süreç içerisinde Hacılar´ı da birkaç kez ziyaret ettiklerini belirten Başkan Çelik, ?Bu ziyaretlerde gerekli tespitleri yapmıştık. Şimdi de yeni dönemde yapılacaklarla ilgili Hacılar Belediyemizin bizlerden beklentilerini alacağız? dedi.
Konuşmasında uyumlu çalışmaya da dikkat çeken Başkan Mustafa Çelik, ilçelerle uyum içinde çalışmalarının bereketi de beraberinde getirdiğini söyledi. Başkan Çelik, ?İlçeler ve bağlı mahallelerdeki vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını en iyi ilçe belediyeleri bilir. Dolayısıyla bu toplantılarda alacağımız veriler bizim yol haritamız olacak? diye konuştu.
Toplantıda daha sonra başta Hacılar´daki kentsel dönüşüm çalışmaları olmak üzere 2015 yılında yapılan çalışmalar anlatıldı ve 2016 yılına ilişkin projelerle ilgili bilgiler verildi.



yol yenileme çalışmaları ile ulaşım ağı genişliyor

Kabakcı'dan halk oyunları ekibine tebrik

Bilgi yarışmasını 'Melikgazi Merkez Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi' kazandı

“Kentsel dönüşümün can damarı olan ana yolu tamamlıyoruz”

Vali Çiçek, öğrencileri ilmek ilmek işliyor

Türkiye’nin gözde turizm mekanı olacak

Talas Sporcu Fabrikası göğüs kabartıyor

Bilim Merkezi'nden Kız Çocukları Günü'ne özel söyleşi

Brüksel’de Avrupalılara hitap edecek

Avrupa Spor Şehri Kayseri'ye "Spor Köyü" Projesi

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”