BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SARIOĞLAN´A 21 MİLYON LİRALIK YATIRIM YAPTI

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ SARIOĞLAN´A 21 MİLYON LİRALIK YATIRIM YAPTI

"BİRLİKTELİK BEREKET GETİRDİ"

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, ilçelerde devam eden çalışmaları yerinde görmek ve 2016 yılı yatırımlarını planlamak amacıyla başlattığı ilçe gezilerini Sarıoğlan ile sürdürdü. Başkan Çelik burada yaptığı açıklamada "Oturduğumuz yerden değil, sorunları yerinden tespit ederek hizmet üretiyoruz" dedi.

İlçe girişinde karşılanan Başkan Çelik ilk olarak Sarıoğlan Kaymakamı Hasan Doğan´ı ziyaret etti. İlçenin sorunları hakkında bilgiler veren Kaymakam Doğan, Başkan Çelik´e teşekkür ederek, "Bu hizmetler Sarıoğlan Belediyesi´nin bütçesi ile 10 yılda yapılamazdı. Büyükşehir Belediyesi´nin burada çok büyük yatırımları oldu. Ayrıca bizi ziyaret ederek dinlemeniz de önemli bir hizmet" dedi. Kaymakam Doğan ayrıca Sarıoğlan Palas´ta yaşlılar için yaptırdıkları Huzur Sokağı´nın çevre düzenlemesinin yapılmasını istedi.
Başkan Çelik de Sarıoğlan´a desteklerinin süreceğine vurgu yaparak, "Bu projeniz inşallah tüm ilçelere örnek olur. Siz yaşlıları düşünüp bu seviyeye getirdikten sonra inşallah biz de gerisini tamamlarız ve bahardan itibaren çevre düzenlemesini yaparız" diye konuştu.
Başkan Çelik ve beraberindekiler daha Sarığolan Belediyesi´ne geçti ve Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız´ı makamında ziyaret etti.
BAŞKAN ÇELİK´E TEŞEKKÜR
Ziyaretin ardından Belediye Düğün Salonu´nda ilçe yatırım toplantısı gerçekleştirildi. Sarıoğlan Belediye Başkanı Ali Osman Yıldız burada hem ilçe hem de belediye çalışmaları hakkında bilgiler verdi. Büyükşehir Belediyesi´ni sürekli olarak yanlarında gördüklerini söyleyen Başkan Yıldız, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik´e teşekkür ederek, yapılmasını istedikleri hizmet ve yatırımları içeren bir dosya sundu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de birlik ve beraberliğin getirdiği berekete vurgu yaparak, "Sarıoğlan dinamik bir ilçemiz. Buna karşılık ilçe belediyelerinin yapacakları sınırlı. İlçelerle merkez arasındaki açığı kapatmak için çalışıyoruz. Bütünşehir Yasası çıktıktan sonra Sarıoğlan´a yaptığımız yatırımların toplam miktarı 21 milyon lirayı buldu. Bu yaptıklarımız, büyükşehir ile ilçeler arasındaki birlikteliğin göstergesidir. İnşallah Sarıoğlan´a yapacağımız hizmetlerden birisi de ulaşımı rahatlacak olan banliyö treni olacak. Bunun için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.
Başkan Çelik daha sonra AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Cerit´i ziyaret etti ve ilçe teşkilatında vatandaşlarla bir araya geldi. Burada vatandaşları dinleyen Başkan Çelik, çeşitli konularda görüş alışverişinde bulundu.
Daha sonra ilçede yapımı devam eden yatırımları yerinde inceleyen Başkan Çelik, Kadın ve Gençlik Merkezi inşaatı ile Palas´taki Huzur Sokağı´nı gezdi ve bölgede bulunan vatandaşlarla ayak üstü sohbet etti.
ŞEHİT CENAZESİNE KATILDI
Sarıoğlan´daki temas ve incelemelerinin ardından Bünyan´a bağlı Büyüktuzhisar´a geçen Başkan Çelik, burada Diyarbakır Sur´da şehit düşen Polis Memuru Musa Yüce´nin cenazesine katıldı.



‘9. Uluslararası Erciyes Tıp Tıbbi Genetik Kongresi’ başladı

2 kilometrelik kuyruğu görenler gözlerine inanamadı

Spor A.Ş.'den 11. Yeşilay Bisiklet Turu

Büyükkılıç’tan bilim ve bilişim projeleri

“KAYBİS yeni sezonunu açtı”

Bisiklet Turu 5 Mayıs Pazar günü düzenlenecek

“Seçimsiz geçecek 4 yılı çok iyi değerlendirmemiz gerekiyor”

HAK-İŞ 1 Mayıs'ta taleplerini sıraladı

1 Mayıs kutlamalarında yoğun güvenlik önlemleri alındı

Hobi bahçelerinin yeni sakinleri belli oldu

Melikgazi’de kentsel dönüşüm çalışmaları hızla devam ediyor

Yağmur suyu taşkını asfaltı çökertti

Domates fidesi dağıtım etkinliğine davet

Öğrenciler yaptıkları uçurtmaları gökyüzü ile buluşturdu

“Kentsel dönüşümle sosyal dönüşümü birlikte gerçekleştiriyoruz”

CHP heyetinden Başkan Büyükkılıç’a hayırlı olsun ziyareti