BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ YILMAZ´IN MUTLU GÜNÜ

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ YILMAZ´IN MUTLU GÜNÜ

EMİNE VE MEVLÜT HAYATLARINI BİRLEŞTİRDİ

Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Ali Yılmaz´ın kızı Emine Yılmaz hayatını Mevlüt Bayram ile birleştirdi. Düzenlenen düğün törenine genç çiftin sevenlerinin yanı sıra Çevre ve Şehircilik önceki dönem Bakanı ve Milletvekili Mehmet Özhaseki de katıldı. 

Büyükşehir Belediyesi Özel Kalem  Müdürü Ali Yılmaz´ın kızı Emine Yılmaz görkemli bir düğün töreniyle hayatını Mevlüt Yılmaz ile birleştirdi. Düzenlenen görkemli düğün törenine Çevre ve Şehircilik önceki dönem Bakanı ve Ak Parti Milletvekili Mehmet Özhaseki, Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik, Kocasinan Belediyesi eski Başkanı Bekir yıldız, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılç,  Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu,  Ak Parti İl Başkan Vekili Fatih Hasyüncü, ilçe belediye başkanları, Yılmaz ve Bayram ailesinin sevenleri ve davetliler katıldı.

Alkışlar eşliğinde salona giriş yapan genç çiftin nikahını büyükşehir belediye başkanı Mustafa Çelik kıyarken, nikah şahitliğini ise  Çevre ve Şehircilik önceki dönem Bakanı ve Ak Parti Milletvekili Mehmet Özhaseki, Kocasinan Belediyesi eski Başkanı Bekir Yıldız, Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılç,  Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar,  Talas Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu,  Ak Parti İl Başkan Vekili Fatih Hasyüncü yaptı.

Genç çiftin nikah cüzdanını Çevre ve Şehircilik önceki dönem bakanı ve Ak Parti Milletvekili Mehmet Özhaseki takdim ederken, şöyle konuştu? ?Çıktıkları bu yolda Mevla ayaklarına taş değdirmesin diye büyükleri olarak dua ediyoruz. Kızımızın babası Ali yılmaz benimle 20 yıla yakın beraber çalıştı. Ben ondan hiç incinmedim ve güvenimi hiç boşa çıkarmadı. Kaç çeşit gençlere nasihat ettiysem hepsinin şahidi de Ali Yılmaz´dır. Çünkü evlerinde huzur vardır ve en güzel örnekte o yaşamdır.  Ben bu cüzdanı ikinize birden teslim ediyorum? dedi.

Toplu fotoğraf çekiminin ardından genç çift ilk dansını yaptı.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Bir daireyi farklı kişilere sattığı iddia edilen müteahhidin yargılanmasına başlandı

Öğrenciler Mareşal Fevzi Çakmak’ı andı

2 bin 543 adet hobi bahçesi için 22 bini aşkın kişi başvurdu

Kayseri OSB Sağlık Merkezi yapımı için çalışmalar başladı

Hürmetçi Sazlığı'na ziyaretçi merkezi

“Çözüm merkezi, Kayseri’nin en torpilli numarasıdır”

KTO heyetini ağırlayan Başkan Büyükkılıç'a "birlik" vurgusu

Yeni dönemin ilk kırsal ziyaareti Yamaçlı'ya

Melikgazi'nin imajı kentsel dönüşümle yenilenmeye devam ediyor

Kayseri Büyükşehir'in kırsala desteği sürüyor

“Vize çilesi AB ile ticaretimizi durma noktasına getirdi”

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”