BÜYÜKLER DİKKAT!

BÜYÜKLER DİKKAT!

DÜDÜK ARTIK ÇOCUKLARDA

İçişleri Bakanlığı tarafından başlatılan ´Kırmızı Düdük´ Projesi doğrultusunda harekete geçen İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Bölge Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, trafikte kural hatası yapan büyükleri uyarmaları için çocuklara ?Kırmızı Düdük´ dağıttı.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ve Bölge Trafik Şube Müdürlüğü ekipleri, İçişleri Bakanlığınca hayata geçirilen ´Kırmızı Düdük´ Projesi kapsamında Ankara yol uygulama noktasında ve Cumhuriyet meydanında çocuklara kırmızı tişört ve kırmızı düdük hediye ettiler?

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdür Vekili Komiser Yardımcısı Ferhat Sami Susuz, projenin detayları hakkında yaptığı değerlendirmede "Trafik kazalarının önlenmesi kapsamında başlatılan bu proje çerçevesinde çocuklarımızın yaptırım gücünü kullanarak ailelerinde ki ve sevdiklerine yaptırım gücünü kullanarak sürücülerin yapmış olduğu kural ihlallerini bu dağıtmış olduğumuz kırmızı düdük vasıtasıyla anne ve babasını uyararak kazaları veya kural ihlallerini en aza indirmeyi planlıyoruz. Trafik kazalarının önlenmesi, trafik güvenliği kavramının da geliştirilmesi kapsamında bu projeyi İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu´nun başkanlığında faaliyete geçirildi. Bayram münasebetiyle daha aktif hale geldi. Ancak bayramdan sonrada çalışmalarımız devam edecektir. Çocuklarımızın aile üzerinde ki yaptırım gücünden faydalanarak bu trafik kazalarını emniyet kemeri kullanımını veya seyir halindeyken cep telefonu kullanımını en aza indirmek amacıyla böyle bir planlama yapıldı. Şuan gayet başarılı gidiyor ve çocuklarımız gayet memnundur. Biz bu projenin daha etkili olacağını düşünüyoruz? ifadesini kullandı?



Özhaseki'den Büyükkılıç'a "hayırlı olsun" ziyareti

“Bu coğrafyada yaşamanın bedeli güçlü olmak”

“İstanbul’da 14 tane konutu tedbir amaçlı boşalttık”

Erciyes'in eteklerine 271 bin fidan

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak