BÜYÜKKILIÇ'TAN ULAŞIM MÜJDELERİ

BÜYÜKKILIÇ

“ŞEHRİMİZE HAYIRLI OLSUN”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, şehrin geleceğini yakından ilgilendiren ve Şehir Hastanesi’ne 4 koldan ulaşımı sağladığı gibi şehrin doğusu ile batısını birleştiren alternatif yol çalışmalarına ilişkin 4 ayrı müjde verdi. Başkan Büyükkılıç, “Bekir Yıldız Bulvarı Katlı Kavşak-Kuzey Çevreyolu bağlantısı, Şehir Hastanesi Katlı Kavşağı 4’ncü kolu, Osman Kavuncu Bulvarı-Bekir Yıldız Bağlantı Yolu ve Osman Kavuncu Bulvarı-Serbest Bölge Bağlantı Yolu hizmete hazır. Şehrimize hayırlı olsun” dedi.

Başkan Büyükkılıç, yaptığı açıklamada, Şehir Hastanesi önünde 3 yapraklı yonca olarak planlanan katlı kavşağa 4’ncü yaprağın eklenmesine yönelik yaptıkları 'stratejik hamlenin' karşılığını aldıklarını belirterek, Şehir Hastanesi ile birlikte şehrin doğusunu batıya bağlayacak 4 ayrı alternatif güzergâhta çalışmaların tamamlandığını söyledi. Başkan Büyükkılıç, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan’ın şehre armağan ettiği Şehir Hastanesi’nin önündeki Katlı Kavşağı’nın Kuzey Çevreyolu bağlantısına yapılan 4 kilometrelik yolda incelemelerde bulundu. Şehir Hastanesi’ne rahatlıkla sıkıntısız ulaşmak için alternatif bir yol ortaya çıkmış olduğunu ifade eden Başkan Büyükkılıç, yolun her türlü altyapısının ve aydınlatmasının tamamlandığını dile getirdi. “Bekir Yıldız Bulvarı Katlı Kavşak - Kuzey Çevreyolu bağlantısı, Şehir Hastanesi Katlı Kavşağı 4’ncü kolu, Osman Kavuncu Bulvarı - Bekir Yıldız Bağlantı Yolu ve Osman Kavuncu Bulvarı-Serbest Bölge Bağlantı Yolu hizmete hazır. Şehrimize hayırlı olsun” diyen Başkan Büyükkılıç, şu bilgileri verdi:

“Şu anda Sayın Cumhurbaşkanımızın şehrimize armağan ettiği gururumuz olan Şehir Hastanemizin önündeyiz. Pandemi döneminde de yaptığı çalışmalarla yüz akımız oldu. Çalışmaları da takdire şayan. Kamuoyunda ulaşım sorunu olarak konuşulan boyutunu da tamamen gidermiş olduk. Hatırlanacağı üzere Şehir Hastanesi’nin önündeki kavşakta bir yaprağı eksikti. O yaprağını tamamladık. Hizmete açtık. Acil servise direk girişi sağladık. Daha sonraki son etap olarak Bekir Yıldız Bulvarımızın Kuzey Çevre Yoluna bağlanacak olan etabı 4 kilometrelik üçer şeritli otoban niteliğindeki bu yolun sıcak asfaltını BSK’sını yapmak suretiyle altyapısıyla birlikte böylece hayata geçirmiş olduk.

BEKİR YILDIZ BULVARI TAMAMLANDI, 4 AYRI ALTERNATİF OLUŞTU

Şehrin geleceğini yakından ilgilendiren ve Şehir Hastanesi’ne 4 koldan ulaşımı sağladığı gibi şehrin doğusu ile batısını birleştiren 4 ayrı çalışmanın Kayseri’ye hayırlı olmasını dileyen Başkan Büyükkılıç, şöyle devam etti:

“Bekir Yıldız Bulvarı’nın bu etabında 18 bin ton BSK asfalt serimi yapıldı. Kocasinan Bulvarından Kuzey Çevreyolu bağlantısına kadar olan 14 kilometrelik yol gidiş-dönüş 3’er şeritli yol olarak trafiğe sunuldu. Böylelikle şehrimiz doğu- batı aksında dördüncü ana artere kavuşturularak trafiğin güvenli ve akıcı hale getirilmesi temin edildi. Şöyle baktığımızda, Kuzey Çevre Yoluna yani Kocasinan Bulvarı’nda Kuzey Çevre Yolu’na giden kesintisiz bir şekilde hastaneye rahatlıkla sıkıntısız ulaşan, alternatif bir yol ortaya çıkmış oldu. Yani Kuzey Çevre Yolu, Bekir Yıldız Bulvarı, Osman Kavuncu Bulvarı, Ahmet Gazi Ayhan Bulvarı. Şöyle baktığımızda şehrimize dört koldan giriş söz konusu. Bunlardan birisi de Bekir Yıldız Bulvarı. Adeta pırıl pırıl ortaya çıkmış oldu. Hem de böylece trafiği rahatlatmış oldu. Bu şekliyle şehrimize hayırlı uğurlu olsun diliyorum. İnşallah trafik kurallarına uyarız. Kazaya sebebiyet vermeyiz. Çünkü yolların konforu artıkça, vatandaşımızın da hız tutkusu artıyor. Bunları göz ardı etme tutkusu artıyor. Ama Kayserili işini bilir, Allah’a şükürler olsun. Onlar kurallara uyar. Böylece gereksiz yere sıkıntıya girmez.”

Başkan Büyükkılıç, altyapısıyla birlikte modern ve konforlu bir ulaşıma hazır hale getirilen yolların açılışının Perşembe günü gerçekleştirileceğini de sözlerine ekledi.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

SMA TİP 1 Hastası ‘ÖYKÜ’ İçin Kritik Süreç

Başkan Çolakbayrakdar Erkilet sakinleriyle buluştu

Büyükşehir’in Engelsiz Yaşam Merkezi, ‘ikinci yuva’ oldu

Çocuklar yeteneklerini bu üniversitede keşfedecekler

KAYÜ Rektörü; çok kitap okuyan öğrencileri ödüllendirdi

Melikgazi’de sağlık turizmi projesi ile iyileşirken keşfedin, keyif alın, dinlenin

Büyükkılılç; Nakliyeciler Sitesi esnafına yeni projesi "lojistik merkezini" anlattı

Başkan Palancıoğlu hakemler ile bir araya geldi

Kayseri’de 27 Mart Tiyatro Günü için tören düzenlendi

“Çok kıymetli bir hazine Talas'ta”

Başkan Büyükkılıç, Felahiye’ye verdiği kombi sözünü tuttu

Başkan Yalçın ‘Bizim Semtin Gençleri’ ile buluştu

Murat Cahid Cıngı: “Biz inşaat kısmını hallettik bundan sonra beyinlere yatırım yapmak lazım”

Başkan Gülsoy: “Tüm üretici ve tüccarlarımızı yılsonuna kadar fiyat arttırmamaya davet ediyorum”

İntiharı Önleme İl Koordinasyon Kurulu Vali Çiçek Başkanlığında Toplandı

Başkan Palancıoğlu: "Melikgazimize 'Dahiler Kolejini kazandırmak istiyoruz"