BÜYÜKKILIÇ’TAN, PROSİNECKİ AÇIKLAMASI

BÜYÜKKILIÇ’TAN, PROSİNECKİ AÇIKLAMASI

HOCAMIZIN ÜCRETİNİ BERNA BAŞKAN ÖDEDİ

KayGrup Genel Yayın Yönetmeni Veli Altınkaya’nın sorularını yanıtlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Kayserispor’un yeni teknik direktör Prosinecki hakkında kamuoyunun merak ettiklerini cevapladı. Büyükkılıç, ‘Hocamızın ücretini Berna Gözbaşı ödedi’ dedi.

Süper Lig’de ilk yarı sona erdi. Kayserispor, ilk yarı sonu itibariyle dördüncü teknik direktörü ile anlaşma yaptı. Temsilcimiz, Hırvat teknik adam Prosinecki ile anlaşma sağladı.

Sezon başından bu yana maddi imkânsızlıklarla boğuşan İstikbal Mobilya Kayserispor’da Başkan Berna Gözbaşı, takımın durumunu düzeltmek adını deyim yerindeyse canla başla çalışıyor.

Taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanan Berna Gözbaşı ve Teknik Direktör Prosinecki hakkında açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, şöyle dedi: “3 Ocak’ta Antalya’da kamp başlayacak. Hocamızla birlikte kampa bizim kazanımızda kaynayacak, 5 oyuncu da gelecek. Hocamız bir nazlı geldi ama hocamızın ücretini de Berna Hanım kendisi ödedi. Berna Hanım, ‘Hoca bende’ dedi. Bu yapılanlar basit şeyler değil. Kimse bir şeyler yapmazken, birileri bedava biletle maça gitmek isterken Berna Gözbaşı, varını yoğunu ortaya koyuyor. Hazır kaynakları sağlıyor. Bu insanlar sadece teşekkür edilir. Yaşadığımız sıkıntıları pozitife aşmamız gerekiyor. Kayseri’ye dair herşey bizim ve hepsine sahip çıkmalıyız.”

Haber: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak