KANALIMIZA ABONE OL
YEREL BASINA DESTEK OL
![]() |
Uğur ALTUNER editor@kayserihaber.com.tr |
BÜYÜKŞEHİR, KONTROLLÜ NORMALLEŞMEDE HER ALANDA ÇALIŞMALARINI YOĞUNLAŞTIRDI
Başkan Büyükkılıç, Kocasinan, Özvatan, Akkışla, Yeşilhisar, Pınarbaşı ve Tomarza Millet Bahçeleri yapılacağını açıkladı.
Başkan Palancıoğlu, "AB Konseyi Türkiye Ulusal Heyeti'nde ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye devam edeceğiz"
ÇOLAKBAYRAKDAR, “SAĞLIKLI BİR ŞEHİR İÇİN TEDBİRLERİ ELDEN BIRAKMAYALIM”
ERSOY VE SENDİKA TEMSİLCİLERİ ERÜ REKTÖRÜ MUSTAFA ÇALIŞ’I ZİYARET ETTİLER
PANDEMİ DÖNEMİNDE MELİKGAZİ'DEN ŞEHİR HASTANESİNE MOTORLU HASTA YATAĞI DESTEĞİ
Çolakbayrakdar, “Aydınlık geleceğimizin teminatı olan çocuklarımıza daha sağlıklı ortamlar oluşturarak, yarınlara hazırlıyoruz.”
İŞKUR İl Müdür Vekili Ayşe Ak: “Protokol ile bir adım öteye giderek süreci hızlandıracağız”
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, haftanın ilk iş gününde Melikgazi ve Kocasinan Kaymakamları ile İl Milli Eğitim Müdürü’ne iade-i ziyarette bulunarak, hem görevlerinde başarılar diledi hem de çalışmalarına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, beraberinde Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar ve Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın ile birlikte Melikgazi Kaymakamı Bülent Karacan ile Kocasinan Kaymakamı İlhan Abay’a ve geçtiğimiz aylarda görevine başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu’na iade-i ziyarette bulundu.
Ziyaretlerde kurumlar arası dayanışma içerisinde şehre yapılan hizmetler ile pandemiyle mücadele kapsamında yapılan çalışmalar da konuşuldu.
Başkan Büyükkılıç, istişarelerde bulunduğu Kaymakamlar Karacan ile Abay’a çalışmalarında başarılar dilerken, geçtiğimiz aylarda görevine başlayan İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu’na da hayırlı olsun dilek ve temennilerinde bulundu.
Kayseri'nin her köşesini daha iyi noktalara taşıma gayretinde olan Başkan Büyükkılıç, 'İnsanı yaşat ki devlet yaşasın' felsefesiyle uyum ve dayanışma içerisinde tüm kurum ve kuruluşlarla çalışmaya devam edeceklerini söyledi.