BÜYÜKKILIÇ’IN SON DURAĞI AKKIŞLA OLDU

BÜYÜKKILIÇ’IN SON DURAĞI AKKIŞLA OLDU

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’ın ilçe ziyaretlerindeki son durağı Akkışla oldu.

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç  yaylaları, gilaburusu ve yoğurdu ile bilinen Akkışla’da ilçe kaymakamı, belediye başkanı ve muhtarlar ile bir araya gelirken, ilçe sakinleri ile görüşmeyi de ihmal etmedi.                                                                                 

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, üreten, yetiştiren, istihdama vesile olan bir anlayışı amaçladıklarını belirterek şöyle konuştu  “Gerçekten bir Türkmen ilçesine gelmenin ve burada sıcak bir ilgiyle karşılanmanın her zaman mutluluğunu yaşıyoruz. Asıl olan birliğimiz, berberliğimiz, muhabbetimizdir. Ay yıldızlı Türk bayrağımıza, vatanımıza, milletimize, devletimize, dinimize sahip çıkarak yolumuza devam ediyoruz. Amacımız, bölgelerimizin daha canlı, gerçekten daha yaşanabilir olmasıdır. İnsanların merkeze taşınmak yerine taşrada hayatını sürdürmek suretiyle üreten, yetiştiren, istihdama vesile olan bir anlayış içerisinde hayatını sürdürmesidir”

Birlik ve beraberlik mesajı vererek, bölge insanını “Allah’a şükürler olsun bu bölge insanı ile ilgili kafamızda hiçbir tereddüt yok, cömertlik desen burada, sıcaklık desen burada, gerçekten insanlık desen burada” diye tanımlayan Başkan Büyükkılıç, 2022 yılında Akkışla’nın doğalgaza kavuşacağını müjdeleyerek şunları kaydetti  “Akkışla’mız inşallah doğalgaz ile buluşacak. Yapılacak çalışmanın şimdiden hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. 2022’de Sarıoğlan’ımız ve Akkışla’mız, 2022 sonuna doğru lansmanı yapılacak Özvatan ve Felahiye’miz, 2023 sonuna doğru lansmanı yapılacak Pınarbaşı’mız ve Sarız’ımız da doğalgazla buluşmuş olacak. Bu fedakârlığı insanı yaşat ki devlet yaşasın felsefesiyle sürdüren Sayın Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere bakanlarımıza, milletvekillerimize, teşkilatlarımıza, siz muhtarlarımıza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz”             

Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Arslan’ da Başkan Büyükkılıç’ın kırsalın dostu bir belediye başkanı olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu “Bizi yüreklendiren Memduh Başkanı’mızın bugüne kadar vermiş olduğu sözleri bizzat yanında çalıştığımdan dolayı gideceğimiz bir yerde hemen şunu sorardı, tamam oraya program alın ama neler söylediler, neleri yapıldı, niye yapılmadı, dersimizi çalışıp o şekilde gitmemiz sağlardı. Bizler de oradan gördüğümüz görgülerle biz de ilçemizde bu şekilde çalışmalarımıza devam ediyoruz. Başından sonuna kadar Allah işini gücünü rast getirsin. Cenab-ı Allah ayaklarına taşlar değdirmesin, kırsalın dostu bir başkan oldu. Kırsalımızda başkanım Akkışla tarihinde diğer ilçelerimizde de eşdeğer çalışıyor ancak Akkışla’mıza adınızı yazdıracak eserler yaptınız”       

Toplantı sonunda Akkışla Belediye Başkanı Ayhan Arslan, Başkan Büyükkılıç’a desteklerinden dolayı plaket takdim edip, yayla evi maketi hediye etti.                                       

İlçe ziyaretinde vatandaşlarla buluşmayı ihmal etmeyen Başkan Büyükkılıç, Akkışla Kadın ve Gençlik Merkezi’ndeki hanımların el emeği göz nuru çalışmalarını inceledi.

 

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Kayseri'ye şiddetli fırtına uyarısı

Başkan Büyükkılıç'a 'hayırlı olsun' ziyareti

AB fonu ile elektrikli çöp toplama aracı satın aldı

Kazakbaev’den Başkan Büyükkılıç’a ziyaret

Çocuklara Özel Şenliği’e ücretsiz ulaşım imkânı

"Kayseri, Türkiye'nin tarımsal üretim merkezi olacak"

Başkan Palancıoğlu muhtarlarla buluştu

Yalçın: “Vatandaşımızın yaşam çıtasını çok yükselttik”

Büyükkılıç'tan Pınarbaşı'nda muhtarlar zirvesi

Cumhur İttifakı belediye başkanlarını ağırladı

Büyükşehir Meclisi’nden hobi bahçesi kararı

Kayseri İstihdam Fuarı 14-15 Mayıs'ta yapılacak

Yeşil Dönüşüm Toplantısına Sanayicilerden Yoğun İlgi

Erciyes’te ağaçlandırma töreni

Melikgazi Belediyesi ilaçlama çalışmalarına başladı

Mobilyada Moda Show 20-28 Nisan’da