BÜYÜKKILIÇ'DAN TALAS MUHTARLARI İLE İSTİŞARE TOPLANTISI

BÜYÜKKILIÇ

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Talas ilçesi ziyaretinde muhtarlarla bir araya gelip istişare toplantısı gerçekleştirdi ve  muhtarların tek tek talep ve tavsiyelerini dinledi.

Yaptığı ilçe ziyaretleri ve muhtarlar toplantıları ile birliğin, beraberliğin ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, bu kapsamda gerçekleştirdiği ilçe ziyaretine Talas ile devam etti. Talas Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya Başkan Büyükkılıç’ın yanı sıra Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, AK Parti Kayseri İl Başkan Yardımcısı Fatih Üzüm, AK Parti Talas İlçe Başkanı Hasan Nuri Kuş, MHP Talas İlçe Başkanı Mehmet Akbulut, Genel Sekreter Yardımcıları Hamdi Elcuman ve Bayar Özsoy, daire başkanları ile muhtarlar katıldı.                                                                 

Başkan Büyükkılıç, muhtarlara seslendiği konuşmasında ortak akıl ve istişareye önem verdiklerini belirterek şöyle konuştu  “Derli, toplu ve deneyimli bir belediye anlayışı ile bizleri misafir eden değerli başkanım ve kıymetli ekibine teşekkür ediyorum. Amacımız dayatma kültürü yerine, sizlerle istişare edip, ortak akıllar hareket ederek, yapılan bir çalışmanın ‘içimize sindi, ihtiyacımıza karşılık verdi, ellerinize sağlık’ dedirtmenin sevdalısıyız. Böyle olunca israf olmaz, bu anlayış içerisinde 2021’in sonuna yaklaşıyoruz. Gerek Büyükşehir Belediyesi, gerek altyapı kuruluşlarımız, gerekse 16 ilçe belediyemiz el ele gönül gönüle dayanışma içerisinde çalışmalarını sürdürüyor. Şehrimizi daha yaşanabilir, daha konforlu boyuta getirme yönünde gayret gösteriyoruz”                 

Başkan Büyükkılıç sözlerinin devamında muhtarların talep ve tavsiyelerini tek tek dinlediklerine işaret ederek şunları  kaydetti  “Muhtarlarımızla tek tek tek ‘mutlaka söyleyecekleri vardır’ yaklaşımı içerisinde mikrofonu uzatıyor ve dinliyoruz. Tavsiyelerini alıyoruz, varsa o tavsiyeler doğrultusunda yapılması gerekeni programlıyoruz, yapabileceklerimizi ifade ediyoruz, yapamayacağımızı da vadetmiyoruz. Çünkü bir müminin vasfı konuştuğu zaman doğruyu söyler, yapamayacağı şeyi vadetmez, verdiği sözde durur.  Hiçbir zaman ayrıştırmadan, ötekileştirmeden, siyasi boyutuyla kimseyi dışlamadan tüm kardeşlerimizi bağrımıza basıyor, biz 1 buçuk milyonun Kayseri’de, ilçemizde de örneğin Talas’ımızda yaklaşık 200 bin kişinin belediye başkanı olarak kendisini ifade ediyor ve bu anlayış içerisinde de çalışmalarımızı sürdürüyoruz”                                                                               

Başkan Büyükkılıç sözlerini noktalarken  birliğin beraberliğin bereketini yaşadıklarının altını çizip şunları ekledi. “Başta Sayın Cumhurbaşkanımız ve Milliyetçi Hareket Partimizin Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli olmak üzere, el ele gönül gönüle diyoruz. Onların birlikte güçlü yaklaşımları bizlerinde gücünü artırıyor. Bu milletin sağduyusuyla, ay yıldızlı Türk bayrağımız için, vatanımız için, milletimiz için, devletimiz için, inancımız için, insanlarımızın mutluluğu için hep beraber gece-gündüz çalışıyoruz”                                                    

Talas Belediye Başkanı Yalçın’da  Başkan Büyükkılıç’a ve ekibine şükranlarını sunarak  “Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımız bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadığı gibi bu sıralar ilçelerimizde bir seferberlik hali oluşturdu. Senenin son haftalarında bizimle hasbihal edip, muhtarlarımızı dinlemek üzere ilçemizi şereflendirdiler. Sayın başkanımıza, Büyükşehir Belediyemizce çok sayıda destek olunduğu için teşekkür ediyoruz” değerlendirmesinde   bulundu.                                                    

Başkan Yalçın, hem belediyenin hem de muhtarların talep ve önerilerinin yer aldığı dosyaları Başkan Büyükkılıç’a takdim edip, organik ürünlerden oluşan bir sepet hediye etti.


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

Talas'ta 23 Nisan coşkusu alanlardan taştı

Batman’daki miniklere zeybek kültürünü aşıladılar

Başkan Büyükkılıç'a "TÜBİTAK" ziyareti

Kocasinan’da 3 gün sürecek olan Çocuk Şenlikleri başladı

“Meslektaşlarımızın masa başında ölmesini istemiyoruz”

Yasa dışı ava suçüstü: 2 şahıs yakalandı

10 milyon porsiyon çorba ikramı

"kantinler daha fazla denetlensin" çağrısı

Geleceğin tenisçilerine madalyaları verdi

Yeni proje: ‘Sokak Hayvanları Köyü’

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kayseri İl Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na katıldı

Kocasinan, drone ile tüm açık alanları ilaçlıyor

Başkan Büyükkılıç’a şehrin tebrik ziyaretleri sürüyor

Genç dostu başkan, öğrencilere TBMM gezisi sözü verdi

Engelli ve eski hükümlü hibe desteği

23 Nisan'a özel "çocuk treni" yola çıkıyor