BÜYÜKKILIÇ: “KADIN KOLLARIMIZ YÜZ AKIMIZ”

BÜYÜKKILIÇ: “KADIN KOLLARIMIZ YÜZ AKIMIZ”

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kollarınca tertiplenen ‘Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda’ etkinliğinde yaptığı konuşmada “Kadın Kollarımız bizim yüz akımız. Bunu onurla, gururla paylaşıyorum” ifadesini kullandı.

AK Parti Kadın Kollarınca tertiplenen Büyükşehir Belediyesi Kültür Sanat Merkezi’nde gerçekleşen ‘Kadınlarla Büyük Türkiye Yolunda’  eşi Dr. Necmiye Büyükkılıç ile birlikte katılan Başkan Dr. Memduh Büyükkılıç’ın yanı sıra, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Atçı Nergis, AK Parti Kadın Kolları İl Başkanı Emine Timuçin ile yönetim kurulu, MHP Kayseri Kadın Aile Çocuk ve Engelli Politikaları Başkanı Serap Şule Kalın ve davetliler katıldı.

Etkinliğin onur konuğu AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanı Ayşe Keşir, Kayserili kadınlar için geldiklerini belirterek, Kayseri’nin kadim ve medeniyetler beşiği, Selçuklu’nun, Osmanlı’nın ve Cumhuriyet’in şehri olduğunu vurguladı.                         

Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükkılıç’da etkinlikte salonu dolduran Ak Kadınları selamlayarak “Herkes şehrini sever, ülkesini sever, doğduğu yeri sever. Ülkemiz bir başka güzel. Ama Kayseri’mizde ülkemizin içindeki inci gibi ayrı bir güzel” diyerek şehri daha iyi noktalara taşıma adına gayretlerini sürdürdüklerini ifade etti.                                    

Kayseri denilince akla hayırseverler şehri geldiğine de dikkat çeken Başkan Büyükkılıç sözlerini şöyle sürdürdü.“Camilerimizi, okullarımızı, sağlık kuruluşlarımızı, hatta kamu binalarını yapan hayırseverlerimizden söz ediyoruz. Kimsesizlerin kimsesi olma anlayışı içerisinde belediyecilik hizmetlerimizi yaparken yanımızda yer alan Kayseri’mizin inançlı, vatan sevdalısı insanlarından söz ediyoruz. O açıdan Kayseri’mizi, daha iyi noktalara taşımak içinde biz de gece gündüz demeden ekiplerimizle 16 ilçe belediye başkanı kardeşimizi kolumuza takarak, teşkilatlarımızla birlikte daha iyi noktalara taşıma yönünde çalışmalardan söz ediyoruz”                      

Konuşmasında AK Parti Kadın Kolları’nın önemine işaret eden Büyükkılıç “Kadın Kollarımız bizim yüz akımız. Bunu Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı olarak, onurla gururla paylaşıyorum. Bizi hiçbir dönemde yalnız bırakmamışlar, AK Partimizi, AK sevdamızı, daha yukarılara taşımak içinde gayretler göstermişler, her zaman dediğim gibi yanımızda yer almışlardır. Siz bir annesiniz, bir bacısınız, bir kardeşsiniz, bir eşsiniz ama bütün bunların yanında mazlum insanların sesisiniz. Düşenin hep yanında yer alansınız. Bizlerin dua kaynağısınız. O açıdan sizlere de biz layık olma yönünde hizmetlerimizle sizleri buluşturma adına Kayseri’mizin bizleri seven, güvenen hemşehrilerimizin oylarıyla destekleriyle hizmet etmeye çalışıyoruz.” değerlendirmesinde  bulundu.                    

AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Atçı Nergis ise selamlama konuşması yaparak, toplantının hayırlara vesile olmasını diledi.                               

 


Haber Kaynak : KURUM BÜLTENİ

“Türkiye Yüzyılı kadınların yüzyılı olacak”

"Filistin'de 7 bin 700 kayıp Filistinli var"

“Güçlü Türkiye için milli ve manevi değerlere sahip çıkmak zorundayız”

Başkan Yalçın yeniden Talas adayı

Kayseri’de Cumhur İttifakı adayları tanıtıldı

Başkan Büyükkılıç'tan Cumhur İttifakı ile istişare toplantısı

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Kadın Kolları MKYK Üyesi Arslan'ı ağırladı

"Yeni projelerimiz ile hiçbir talebi geri çevirmeden değerlendireceğiz"

Büyükkılıç: “Ustalık anlayışı içerisinde en güzel çalışmaları yapacağız"

Akar ve Büyükkılıç, üreten kadınlarla buluştu

Genel merkezimiz neyi uygun görürse biz o noktada devam ederiz

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı’na katıldı

AK Parti Genel Başkanvekili Elitaş: “AK Parti oylarını patlatacağız”

Başkan Büyükkılıç, AK Parti Merkez İlçe Teşkilatları Ortak Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı

AK Parti Kayseri’de yerel seçim mesaisi başladı

Özdemir sordu, Bakan Özhaseki yanıtladı