Büyükkılıç, Çalış Ve Özdarendeli konuştu

Büyükkılıç, Çalış Ve Özdarendeli konuştu

‘Kazandığımız içi mutluyuz’

 Süper Lig’de ikinci yarıya hızlı başlayan Yukatel Kayserispor sahasında Altay’dan 3 puanı alarak taraftarı ve yönetimini sevince boğdu. Maç sonrasında başkanların yaptıkları açıklamalarda galibiyetlerin sürmesi dile getirilirken bu arada maçı Turkovac aşının mucidi Prof. Dr. Aykut Özdarendeli de izledi.

Süper Lig’de yeni bir hafta ve sezonun ikinci yarısı derken Altay karşısında galibiyete ulaşan Yukatel Kayserispor’da yöneticilerin yüzleri gülüyordu. Maç sonrasında açıklamalarda bulunan Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Takımımızın aldığı bu galibiyet bizleri sevindirdi. İyi bir şekilde sezonun ikinci yarısına başladık. Aykut hocamızın da ayağı uğurlu geldi. Kalan maçlarda da alacağımız galibiyetlerle bu sezon iyi yerde sezonu tamamlayacağız. Berna Hanıma ve emeği geçenlere de teşekkür ederim” dedi.

Karşılaşmayı izleyen Erciyes Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Çalış da, “Karşılaşmayı kazandığımız için mutluyuz. Maça Turkovac aşısının pankartları ile çıkılması ve bu konuda öncülük eden Başkanımız Berna Gözbaşı’na teşekkür ederim” dedi.

Maçı izleyenler arasında Turkovac aşısının mucidi Prof. Dr. Aykut Özdarendeli de vardı. Maç sonrasında açıklamada bulunan Özdarendeli de, “Kazandığımız için mutluyum. Uğurlu geldik diye düşünüyorum. Darısı diğer karşılaşmalara” dedi.      

Haber: Mustafa Gürbüz



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’